(P) Cum îți asiguri desfășurarea activității la o pană lungă de curent

generator
StirilePROTV

Este important să pui în balanță deținerea sau nedeținerea unui generator curent.

Atunci când lucrezi de acasă și o pană de curent ți-ar putea da peste cap toate planurile sau când afacerea ta depinde de curent pentru desfăşurarea activităţii în condiţii optime şi sigure.
Indispensabil în incinta clădirilor cu destinaţie specială (spitale, fabrici, aeroporturi, bănci, unităţi militare), dar şi în spaţiile rezidenţiale, un generator de curent electric este soluţia cea mai bună pentru a răspunde nevoii de curent electric oriunde şi oricând.

Lider de soluţii energetice pe piaţa est-europeană, Endress Group România, produce atât generatoare curent, cât şi alte surse neinteruptibile, sub marca Zenessis. Fiind mereu la curent cu noile tendinţe şi descoperiri, aceştia folosesc ultimele tehnologii, atât în domeniul electric, cât şi în domeniul motoarelor cu ardere internă, pentru a oferi un plus de performanţă şi siguranţă acolo unde este necesar.

Endress Group România se mândresc cu faptul că toate produsele lor sunt concepute încă din faza de proiect pentru a fi folosite pe o perioadă de minim 20 de ani şi vin către consumatori cu 5 ani de garanţie în exploatare.

În afară de generatoare electrice monofazate, trifazate şi profesionale, portofoliul companiei include şi surse neinteruptibile UPS, panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene şi microhidrocentrale, pentru a fi de ajutor atât clienţilor casnici, cât şi celor de la nivelul instituţiilor sau firmelor.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

De ce ai avea nevoie de un generator de curent?

 

În primul rând, pentru a te bucura de un plus de confort într-un loc unde ești departe de o sursă de curent sau pentru a răspunde nevoii tale de funcţionare cu o sursă de curent care să funcţioneze constant şi să nu fie afectată de şocurile de curent electric sau de întreruperile care pot apărea.

Cu ajutorul unor generatoare de curent vei putea avea acces la tehnologie și vei putea folosi aparatura electrocasnică în orice colț al țării. În plus, dacă vrei să pleci în excursie, un generator electric portabil te ajută să îți încarci telefonul sau să conectezi un dispozitiv pentru a asculta muzică și a crea buna dispoziție oriunde te-ai afla.

Iar dacă stai la casă și te confrunți de multe ori cu pene de curent când te aștepți mai puțin, folosind un generator nu vei mai rămâne niciodată fără curent în acea locație. Este vorba de o investiție pe termen lung care se va amortiza și va merita fiecare leu.
De asemenea, dacă obișnuiești să folosești aparate de sudură sau alt fel de aparaturi care necesită un volum mare de curent electric, merită să iei în considerare achiziționarea unui generator electric profesional.

Cercetare, dezvoltare şi inovare continuă în domeniul generatoarelor electrice

 

O primă etapă în furnizarea de soluţii sigure, on-demand, atât pentru clientul final, cât şi pentru serviciile after-service, este reprezentată de panoul de ocolire. Acesta are la baza un sistem complex care pune accentul pe siguranţa în exploatare prin protecţia la sub/supra tensiune, siguranţe magneto-termice şi de scurtcircuit, cât şi prin interblocaje mecanice.

Alte soluţii inovatoare sunt anclansarea automată a rezervei şi panourile ATS (AAR) pentru soluţiile de tip „stand-alone” folosite pentru o gamă variată de produse.
Modularizarea, compactarea şi proiectarea continuă de soluţii integrate complexe au condus la sisteme inovatoare, compania mândrindu-se cu unele dintre cele mai performante soluţii energetice de pe piaţă.

Top 3 beneficii oferite de generatoarele electrice

 

au o viteză de răspuns optimă şi un grad de autonomie ridicat

Generatorul electric pornește imediat și are autonomie mare. Așadar, nu vei avea perioade lungi petrecute fără energie electrică și va funcționa o perioadă lungă de timp fără să cedeze. Autonomia este la fel de importantă ca pornirea.

Atunci când rămâi fără curent acesta răspunde rapid, iar dacă nu mai ai nevoie de el, îl poți opri în câțiva pași simpli, fără să fie necesară o pregătire aparte pentru folosirea acestui echipament.

sunt simplu de folosit

Modelele de generatoare electrice care pornesc automat sau la cheie sunt cel mai uşor de folosit pentru orice tip de aparatură electrică sau electrocasnică, însă toate au sisteme integrate care să ajute la o funcţionare optimă şi sigură.

protejează aparatura

Chiar și în cazul în care te confrunți cu o pană de curent poți avea certitudinea că aceste generatoare curent nu vor afecta în niciun fel electrocasnicele. Soluţiile inovatoare găsite de Endress Group România reuşesc să deservească chiar şi cei mai exigenţi clienţi.

Înainte de a achiziționa un generator de curent, trebuie să ştii că compania asigură consiliere tehnică pentru alegerea generatorului, astfel încât acesta să corespundă cerinţelor energetice ale utilizatorilor.

Atenţia la detalii şi angajamentul companiei de a oferi mereu doar produse superioare conlucrează în permanenţă la punerea pe piaţă a celor mai noi şi mai performante modele de generatoare de curent, atât cu motoare pe benzină, cât şi cu motoare pe gaz sau diesel.

Acestea respectă standardele europene privind normele de poluare şi sunt optimizate din perspectiva consumului de combustibil, aşa că sigur vei găsi soluţia potrivită pentru nevoia ta.

În România, Endress Group este prezent prin puncte de lucru, depozite, birouri de vânzare şi ateliere de service în Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Braşov. Se asigură astfel, transportul şi asistenţa la punerea în funcţiune a produselor vândute, precum şi intervenţia rapidă atunci când este nevoie.


 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.