(P) O fabrică de cosmetice din Timișoara produce cosmetice cu aur

cosmetice
StirilePROTV

Momirov Cosmetics este un brand local nou, din vestul țării, cu produse de îngrijire a tenului, făcute cu drag, din ingrediente de calitate.

Acestea sunt utile oricărui tip de ten, pentru că acordă atenție nevoilor acestuia și îl ajută să rămână tânăr cât mai mult timp. Brandul a fost înființat în anul 2018, la Timișoara și distribuie produse în toată țara.

O firmă timișoreană, Momirov Cosmetics, produce și vinde, în întreaga țară, produse de îngrijire a pielii. Momentan, firma a lansat 3 produse proprii, din care 2 conțin particule de aur. Acesta este cunoscut încă din antichitate, când grecii, egiptenii și romanii îl foloseau pentru a menține pielea tânără, cât mai mult timp.

Fondatorii, s-au concentrat, în special, pe produsele cu aur coloidal, destinate tuturor tipurilor de ten. Momentan, din această categorie fac parte serul facial cu aur, acid hialuronic și vitamina C, Gold Serum și crema Gold Cream. Pentru rezultate rapide și cât mai vizibile este recomandată folosirea lor împreună. Setul antirid cu aur poate fi găsit aici.

Ingredientele active din cele două produse stimulează circulația sângelui, previn îmbătrânirea celulelor și ajută la reconstrucția lor. Atât particulele de aur, cât și vitamina C, cresc producția de colagen a pielii, diminuând astfel liniile fine și menținând fermitatea pielii. În plus, vitamina C corectează petele apărute de-a lungul timpului, închide porii și oferă tenului un aspect luminos.

Particulele de aur, introduse în rutina de îngrijire de zi cu zi, ajută la reducerea ridurilor și a liniilor fine, stimulează celulele pielii, previne îmbătrânirea prematură a pielii și încetinește epuizarea colagenului din organism, lucru specific odată cu înaintarea în vârstă. Mai mult de atât, acesta încetinește producția de melanină, care poate provoca pete, la nivelul pielii, iar proprietățile sale antioxidante reduc semnele acneei și combat alte alergii ale tenului.

Pielea are tendința de a se lăsa atunci când elasticitatea acesteia scade sau se pierde complet. Aurul mărește elasticitatea pielii, făcând-o astfel fermă și tonifiată.
De asemenea, fiecare moleculă de acid hialuronic (HA) atrage și reține apa, asigurând astfel hidratarea intensă a pielii. Astfel, previne uscarea tenului, întârzie procesul natural de îmbătrânire și acționează ca un antioxidant, protejând împotriva radicalilor liberi. Expunerea excesivă în fața acestora duce la distrugerea celulelor, a proteinelor și chiar a ADN-ului.

Momirov Cosmetics și-a propus să ofere clienților produse făcute doar din ingrediente de calitate, potrivite pentru fiecare tip de ten. Aceste sunt create într-un laborator certificat din Timișoara, iar echipa cu care lucrează a avut parte de rezultate recunoscute internațional.

Prin magazinul online, sunt plasate de clienți din întreaga țară, peste 1000 de comenzi, lunar. Momentan, produsele lansate se bucură de aprecierea a mii de cliente. Majoritatea susțin că au văzut efecte considerabile, odată cu utilizarea constantă a produselor.

În februarie 2021, Momirov Cosmetics tocmai a lansat cel de-al treilea produs, Lumiere, un ser depigmentant, destinat oricărui tip de ten cu pete maronii, apărute din cauza expunerii excesive la soare sau odată cu trecerea anilor, dar și petelor apărute în urma acneei. Acesta uniformizează nuanța tenului, îi oferă elasticitate și fermitate. Toată gama Momirov Cosmetics se poate comanda pe site-ul www.momirov.ro

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Bărbatul are nevoie de o îngrijire dedicată - Alege parfumuri de lux pentru el de pe Notino.ro!
(P) Bărbatul are nevoie de o îngrijire dedicată - Alege parfumuri de lux pentru el de pe Notino.ro!

Dacă vrei să faci o surpriză unui bărbat de Crăciun sau de Anul Nou, ajută-l să se simtă bine și confortabil oferindu-i în dar un parfum de lux, cu arome potrivite personalității lui.

(P) Kaufland România celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
(P) Kaufland România celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

București, 2 decembrie 2022 – Kaufland România își consolidează angajamentul față de integrarea profesională și socială a persoanelor cu dizabilități prin programul Kaufland A.C.C.E.S. (Angajarea de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale).

(P) Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita
(P) Cum să limitezi consumul de curent electric în compania ta cu ajutorul produselor Nita

Ai pornit pe calea antreprenoriatului şi vrei să găseşti cele mai eficiente soluţii de limitare a consumului de energie electrică, atunci specialiştii în domeniu îţi vin în ajutor.

Recomandări
Austria rămâne pe poziții și nu vrea România în Schengen. Nehammer: Ministrul de Interne vrea un calendar pentru primăvară
Austria rămâne pe poziții și nu vrea România în Schengen. Nehammer: Ministrul de Interne vrea un calendar pentru primăvară

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, și-a menținut, miercuri seara, poziția pe tema aderării României la Spațiul Schengen, în cadrul unei conferințe susținute alături de președintele PPE, Manfred Weber, de la Viena.

Putin acuză Occidentul că a tratat Rusia ca pe un cetățean de mâna a doua, negându-i dreptul de a exista
Putin acuză Occidentul că a tratat Rusia ca pe un cetățean de mâna a doua, negându-i dreptul de a exista

„Rusia va lupta pentru a-și apăra interesele folosind toate mijloacele disponibile”, a spus din nou Vladimir Putin.

Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023
Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023

Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023: Marea Dezvăluire, în exclusivitate pe VOYO