(P) Cum alegi cel mai bun scaun de gaming?

(P) Cum alegi cel mai bun scaun de gaming?

Jocurile pe calculator sunt o activitate de relaxare și divertisment din viața multor oameni. Datorită varietății, ele aduc o pauză de bucurie și destindere persoanelor, indiferent de gusturile acestora.

 

Majoritatea jucătorilor, fie aceștia amatori sau experți, doresc să achiziționeze un scaun de gaming cât mai performant și modern. Scaunul poate amplifica plăcerea și entuziasmul pe care un gamer le simte atunci când se joacă.


Cele mai căutate scaune de gaming


În prezent, scaunele de gaming au devenit din ce în ce mai populare astfel încât fiecare caută un scaun potrivit pentru resursele de care dispune. Majoritatea caută scaune de gaming la preț avantajos și care să aibă cele mai bune specificații.


Cum alegi cel mai bun scaun de gaming?


Alegerea celui mai bun scaun de gaming nu este întotdeauna ușoară și, adesea, ocupă timp pentru a face comparații între produse și de a căuta recenzii, astfel încât să îl poți alege pe cel pe care-l preferi cel mai mult.
Există mai multe criterii ale unui scaun de gaming bun:


Materialul


Scaunele de gaming sunt concepute din diferite materiale. În funcție de dorințele jucătorului acestea pot fi potrivite pentru unii, însă nefavorabile pentru ceilalți.


Pielea


-Avantaje: scaunele acoperite în piele oferă un aspect estetic pronunțat al spațiului de gaming. Îți oferă confortul de care ai nevoie, calitatea, frumusețea și rezistența în timp.
-Dezavantaje: dacă ai animale de companie s-ar putea să aleagă scaunul tău drept noua lor jucărie. Este mai greu de întreținut față de celelalte materiale.


Mesh-ul


-Avantaje: mesh-ul este un material care oferă o mai mare flexibilitate a corpului și care se ventilează ușor. Materialul este ușor de întreținut.
-Dezavantaje: are o durată de viață mai scurtă decât pielea, însă contează mult cum ai grijă de material.


Materialul textil


-Avantaje: este cel mai întălnit material în rândul scaunelor de gaming și poate fi conceput din: pânză, stofă, denim. Este ușor de utilizat și rezistă la o arie mare de temperaturi.
-Dezavantaje: asemeni mesh-ului, scaunele din material textil au o rezistență mai mică față de cele de piele, însă o husă va ajuta la păstrarea scaunul în stare bună.


Ergonomia și flexibilitatea


Un alt aspect important în alegerea unui scaun de gaming este confortul. Acesta ar trebui să primeze deoarece adesea o sesiune de gaming se poate extinde la câteva ore.
Un scaun flexibil va ajuta ca postura corpului să rămână sănătoasă pentru a petrece o perioadă mai lungă de timp fără a avea probleme cu spatele, brațele sau gâtul. Acesta înseamnă:


-Reglarea scaunului în înălțime, a brațelor scaunului, cât și glisarea șezutului;
-Înclinarea scaunului, a spătarului;
-Lungimea și lățimea specifică nevoilor fiecărei persoane - corpul trebuie să se simtă liber și relaxat într-un scaun de gaming;
-Existența unor accesorii precum perna lombară și perna pentru cap.


Tehnologia


În funcție de cât de mult timp petreceți în sesiunile de gaming, există scaune cu difuzoare incorporate pentru o experiență autentică sau cu diferite intrări media.


Spațiul


Scaunele de gaming sunt în general voluminoase. Încercați să țineți cont de acest lucru înainte de achizitiona produsul pentru a cunoaște exact de cât spațiu aveți la dispoziție.


Prețul


Înainte de a alege cel mai scump scaun pentru ca a apărut drept primă recomandare, consultați și comparați cu celelalte produse pentru a vedea dacă au caracteristici similare la prețuri mai avantajoase.

Lista anterioară prezintă unele dintre cele mai importante caracteristici pe care ar trebui să le aibă un scaun de gaming ce oferă confort și divertisment. În funcție de nevoile specifice ale activității pe care o desfășori, compară produsele ținând cont de de specificațiile menționate și alege-l pe cel care prezintă cele mai avantajoase caracteristici.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 10 beneficii ascunse ale înotului
(P) 10 beneficii ascunse ale înotului

O fi sau nu din cauza campionului la înot, David Popovici, dar un lucru e clar. De câteva luni, toată lumea vorbește în România despre înot.

(P) La ce folosește forarea unui puț?
(P) La ce folosește forarea unui puț?

Pe măsură ce nevoile de apă cresc și devine din ce în ce mai prețioasă, mulți proprietari și profesioniști se îndreaptă spre forarea de puțuri.

 

(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

Recomandări
Sute de soldați ruși protestează, lângă Ucraina, față de „condițiile inumane”: Trăim ca animalele | VIDEO
Sute de soldați ruși protestează, lângă Ucraina, față de „condițiile inumane”: Trăim ca animalele | VIDEO

Sute de soldați ruși mobilizați recent au protestat lângă granița cu Ucraina față de condițiile inumane în care stau, lipsa armelor și relele tratamente aplicate de ofițeri.

București: Noile tramvaie Imperio ar putea ieși pe traseu în luna noiembrie. Pe ce linie vor circula | GALERIE FOTO & VIDEO
București: Noile tramvaie Imperio ar putea ieși pe traseu în luna noiembrie. Pe ce linie vor circula | GALERIE FOTO & VIDEO

Noile tramvaie Astra Imperio ar putea intra în circulaţie din luna noiembrie, pe linia 41, a anunţat, joi, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Adrian Criţ.

O polițistă din Cernăuți a fost împușcată în cap, în fața unei școli, în timp ce aresta un pedofil
O polițistă din Cernăuți a fost împușcată în cap, în fața unei școli, în timp ce aresta un pedofil

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, iar partenerul său a fost rănit, în timpul unei operațiuni de reținere a unui podefil