(P) Cel mai bun Acid Hialuronic pentru buze

acid hialuronic

Toți producătorii se laudă că au cel mai bun Acid Hialuronic pentru buze din lume.

Cu toate acestea, fillerele folosite pentru mărirea buzelor au caracteristici unice, iar din acest motiv oferă rezultate diferite. Orice formulă de Acid Hialuronic are propria textură, concentrație și densitate și este injectată la adâncimi diferite, în funcție de zonă și de obiectivele estetice urmărite.

Mai mult decât atât, atunci când îți dorești augmentarea buzelor cu Acid Hialuronic, medicul specializat în injectări trebuie să ia în considerare forma și dimensiunea naturală a buzelor, precum și caracteristicile generale ale feței și modul în care se dorește armonizarea acesteia. După ce te-ai decis asupra aspectului general pe care îl obții, vei dori să găsești un medic specialist dispus să te asculte și să te consilieze.

Ar trebui să ai timpul să explici clar și sincer ceea ce vrei să obții în timpul unei consultații, dar și să ai parte de sfaturi oneste, care să te ajute să-ți atingi obiectivele în siguranță. Foarte multe proceduri de augmentare buze cu Acid Hialuronic nu ies binedin cauza lipsei de experiență a medicului care face injectările, dar și din cauza faptului că nu există o comunicare transparentă între medic și pacient. ClinicileDoctor SKiN au câștigat atât de mult în popularitate datorită atenției acordate fiecărui pacient și a modului deschis de comunicare cu acesta.

De exemplu, dacă ai buzele subțiri și îți dorești niște buze groase, voluptoase și răsfrânte, trebuie să ai răbdare. Dacă se injectează o cantitate prea mare de Acid Hialuronic în buze, riști să te trezești cu un botic inestetic de rață, iar dacă alegi marca de Acid Hialuronic nepotrivită, după 2 luni nu vei mai vedea nimic, deoarece sunt unele branduri care sunt mult mai ușor absorbite de organism, mai ales formulele noi, cele de ultimă generație. În concluzie, sunt multe detalii pe care trebuie să le afli ca să te asiguri că nu arunci cu banii pe fereastră pentru niște rezultate complet nesatisfăcătoare.

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Acidul Hialuronic este injectat în buze,însăpacientul împreună cu medicul va alege cantitatea de mililitri necesară. O mărire a buzelor graduală este întotdeauna indicată, deoarece se va menține un aspect natural și nu unul ridicol, care nu complimentează pe nimeni.

De asemenea, există diferite tehnici și tot felul de tendințe în ceea ce privește forma buzelor. Chiar dacă au câștigat mult în popularitate în ultima perioadă, “Russian lips”, buzele în formă de fluture sau cireșe, care promit și un efect de lifting nu sunt agreate de medicii chirurgi plasticieni și de cei care au o pregătire temeinică în domeniu.

Microcanalele verticale care se formează în urma injectărilor repetate pentru a obține Russian lips sau alte versiuni ale acestora nu vor face decât să traumatizeze țesutul sensibil al buzelor și foarte rapid, Acidul Hialuronic injectat va migra și se va strânge în mod inestetic, sub formă de gâlme. Modificarea formei naturale a buzelor prin injectări multiple îți va deforma permanent buzele. Din acest motiv, niciun medic specialist care se respectă nu va fi de acord să-ți mărească buzele folosind această metodă controversată.

Pe piață există atât materiale de umplere temporare pentru buze, pe bază de Acid Hialuronic, cât și permanente, care variază în densitate și rigiditate. Deși colagenul a fost popular în urmă cu ceva timp, nu este indicat, deoarece poate da relații alergice și poate crea multe alte probleme.

În ceea ce privește fillerele pe bază de Acid Hialuronic, e bine de știut că această se pot clasifica în funcție de tipul de Acid Hialuronic folosit, și anume reticulat și nereticulat. Ca să înțelegi diferența, află că Acidul Hialuronic este o substanță foarte solubilă, care poate reține de până la 1000 de ori greutatea sa în apă. Aceste proprietăți excelente de absorbție ale moleculelor de apă l-a transformat în candidatul câștigător pentru o mulțime de proceduri estetice.

Acidul Hialuronic este transformat dintr-un lichid în forma sa de gel printr-o reticulare a lanțurilor polimeric. Această modificare îi conferă proprietatea de augmentare buze sau umplere riduri și de a-și menține forma pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu cât sunt generate mai multe legături prin reacția de reticulare, cu atât este nevoie de mai mult timp ca pielea să descompună Acidul Hialuronic reticulat. Acidul Hialuronic nereticulat are însă marele avantaj de a se dispersa mai rapid în piele și este folosit în cazul buzelor pentru hidratare, pentru un aspect 100% natural și pentru persoanele care au buzele ridate.

Care sunt cele mai bune branduri de Acid Hialuronic din lume?

Gama Juvederm® este produsă de gigantul farmaceutic, Allergan, care stă și în spatele produsului vedetă pentru riduri, Botox. Toate formulele sale sunt renumite pentru longevitate, siguranță și eficacitate. Folosind tehnologia Vycross, care stabilizează produsul pentru o perioadă mai lungă de timp, Juvederm Volift păstrează aspectul natural atunci când este injectat, iar efectul său se poate menține până la 18 luni.

Restylane este o altă gamă bine-cunoscută pentru mărirea buzelor. Injecțiile cu Restylane sunt ideale pentru a schimba forma buzelor, dar și pentru a adăuga un plus de volum. Cum mai mult volum este cel mai popular obiectiv pentru pacienți, Juvederm și Restylane sunt printre cele mai populare fillere pe bază de Acid Hialuronic în clinicile Doctor SKiN. Restylane Kysse este primul filler de buze conceput de XpresHAn Technology, care îmbunătățește textura și culoarea buzelor. Restylane Kysse este un gel unic de Acid Hialuronic reticulat cu o remanență foarte bună.

Teosyal RHA 3 este o formulă de Acid Hialuronic pentru buze dezvoltată în laboratoarele Teoxane din Elveția, care deține un proces brevetat pentru a îndeplini cerințele specifice ale zonelor faciale mobile, cum sunt și buzele.    Aceasta tehnologie revoluționară păstrează caracteristicile naturale ale moleculelor de Acid Hialuronic, pentru a obține geluri injectabile cu o puritate extrem de ridicată si mai apropiate de conținutul natural de Acid Hialuronic din piele. Atât Teosyal RHA 3, cât și Teosyal RHA® KISS oferă o volumizare subtilă și dinamică a buzelor la o cantitate mică injectată, iar rezultatele se mențin între 6 - 9 luni.

Stylage este numărul unu în Franța, fiind primul gel steril monofazic pe bază Acid Hialuronic, care a fost formulat dintr-un ser biocompatibil, de origine non-animală. Beneficiile sale includ capacitatea sa de mărire a buzelor, obținerea de extra definiție și contur, reducerea ridurilor sau a liniilor fumătorului și rehidratarea buzelor. Rezultatul durează aproximativ 6 luni.

Cum există zeci de formule pe piață, cel mai bun Acid hialuronic pentru buze este cel care te ajută să îți atingi propriile obiective. Dacă vrei un efect de lifting sau buze mai voluminoase, pot reprezenta o opțiune pentru tine fillerele Juvederm sau Restylane. Pentru schimbarea formei buzelor, este important ca să alegi un filler cu Acid Hialuronic reticulat,a cărui formulă este mai rigidă.

Dacă ai nevoie să scapi de ridurile din jurul gurii și să obții o hidratare intensă, care să te ajute să nu mai ai buze uscate, crăpate, brăzdate de linii inestetice, ai nevoie de un produs cu Acid Hialuronic nereticulat, format din lanțuri scurte și lungi.

Nu știi care este cel mai bun Acid Hialuronic pentru nevoile tale?

Vino la Doctor SKiN! Înainte de a opta pentru o intervenție de mărire buze cu Acid Hialuronic, în oricare din clinicile Doctor SKiN beneficiezi de o evaluare gratuită la oricare din membrii echipei noastre medicale.

De asemenea, toate produsele pe care le ai la dispoziție sunt toate din categoria premium, aprobate FDA, de origini controlate, cu studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor.

Vei vedea exact ce anume ți se injectează, data de expirare și după injectare, vei primi un certificat de conformitate și toate informațiile necesare pentru o experiență care să-ți depășească cele mai optimiste așteptări!

Nu uita să te programezi la 031 005.10.15!

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina

Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Sondaj la comanda PSD: Bucureștenii îl vor tot pe Nicușor Dan în fruntea PMB. Firea l-a întrecut pe Piedone
Sondaj la comanda PSD: Bucureștenii îl vor tot pe Nicușor Dan în fruntea PMB. Firea l-a întrecut pe Piedone

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, urmat de Gabriela Firea şi de Cristian Popescu Piedone, conform unui sondaj Avangarde.