(P) Ce preferi dintre buchete de flori și flori în cutii? Noi îți propunem să le alegi pe ambele!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
flori

Unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poți face este să dăruiești flori persoanelor dragi din viața ta.

În acest sens, îți recomandăm să apelezi la o florărie online, ori de câte ori îți dorești flori deosebite, care să fie livrate direct la tine acasă ori acasă la persoana pe care îți dorești să o surprinzi


Recomandarea noastră de florărie online este Maison d’Or, locul unde vei găsi cele mai frumoase buchete de flori și aranjamente florale. Astăzi, îți vom prezenta două buchete de flori de la Maison d’Or și două aranjamente de tipul flori în cutii, pentru a-ți arăta că nu poți să alegi dintre acestea, deoarece fiecare are frumusețea sa aparte.

Florile în cutii reprezintă un concept relativ nou în țara noastră, având în vedere că abia după prima jumătate a anilor 2000 au început să își facă simțită prezența în mod timid. Acestea reprezintă o modalitate deosebită de a dărui cuiva flori și în același timp și un aranjament floral care va înfrumuseța întreaga locuință. Prima recomandare de flori în cutii de la Maison d’Or este o Cutie Cu Hortensie, Delphinium și Craspedia. Aceasta are un aspect modern, proaspăt și elegant și se potrivește oricui, datorită simbolisticii generale a florilor. Acestea semnifică prosperitate, respect și admirație, așa că pot fi dăruite cu succes atât persoanei iubite, dar și altor persoane dragi din viața ta.

Dacă vrei să oferi un cadou special, alege o cutie din colecțiile Premium. Astfel, îți recomandăm Colecția Desire - Cutie Cu Bujori Grena, Matthiola Și Orhidee. Acesta este compus dintr-o cutie neagră, elegantă, rotundă, în care sunt așezate cu grijă următoarele flori: hortensii roz, bujor grena, minirosa, trandafiri multicolori, viburnum verde, aconitum, clematis mov, matthiola crem, lisianthus crem, anthurium, orhidee vanda și pittosporum.

Vrei să dăruiești buchete deosebite, cu un aspect modern, dar care să păstreze frumusețea și eleganța unui buchet clasic? În acest caz, prima recomandare este acest superb Buchet Crini Si Matthiola "Everlasting Love". Crinii sunt unele dintre cele mai frumoase flori pe care le poți dărui, iar în trecut aveau statutul de ,,flori regale”, datorită faptului că doar nobilii aveau acces la aceștia. Având în vedere frumusețea acestora, putem spune că încă pot fi considerate flori regale, deosebite, care se dăruiesc de obicei la ocazii speciale. Acest buchet mai conține și trandafiri albi, matthiola albă, alstroemeria alba și eucalipt și este perfect pentru a fi dăruit atât la ocazii speciale, dar și când vrei să îi impresionezi pe cei dragi!

Îți dorești un buchet care să aducă bucurie oricui, un buchet feminin și viu colorat care poate smulge zâmbete încă din prima clipă? Atunci ai nevoie de acest superb Buchet De Flori Cu Minirosa Roz, Hortensie și Trandafiri. Așa cum poți observa și din imagine, rozul este culoarea predominantă, culoare ce simbolizează bucuria, optimismul, dragostea în căsnicie și feminitatea. Buchetul este potrivit chiar și pentru o adolescentă, așa că dacă vrei să îi faci un cadou deosebit fiicei tale, alege-l cu încredere!

În final, am vrea să știm dacă ți-au plăcut recomandările noastre și dacă ne dai dreptate când spunem că nu poți alege între buchete și flori în cutii!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO