(P) Care este tehnologia care purifică aerul cu adevărat și te ajută să faci față alergiilor

Purificator

Un studiu arată că aproximativ 10% din populația României suferă de probleme respiratorii, iar cele mai frecvente cazuri se înregistrează în zonele urbane, unde aglomerația și agitația zilnică își pune amprenta pe sănătatea fiecăruia.

De asemenea, persoanele care sunt mai predispuse acestor probleme sunt seniorii, care, după cum bine știm, au imunitatea mai scăzută, funcțiile plămânilor fiind și ele influențate de înaintarea în vârstă.

Dincolo de aerul poluat care poate accentua aceste probleme, trecerea de la sezonul rece la cel cald afectează organismul, fiind un risc mult mai mare de transmitere și multiplicare a virusurilor, atât în exterior, cât și în interior. Un alt factor care afectează sistemul respirator este polenul plantelor, care acționează nu doar când faci o plimbare în aer liber, ci zilnic, atunci când îți aerisești locuința.

La toate acestea, se mai adaugă și perioada de „izolare” prin care am trecut cu toții, care, deși nu pare, ne-a făcut mai sensibili în fața „atacurilor” nevăzute ale virusurilor și bacteriilor.

Aerul poluat din locuință poate agrava problemele respiratorii și poate cauza alte afecțiuni. Pentru a le preveni sau a le ține sub control se recomandă folosirea unui purificator de aer, însă nu unul oarecare. Un purficator cu adevărat eficient garantează prin concepție și producție obținerea un aer mai curat și mai sănătos, creând un microclimat optim în incinte.

Producătorul japonez Sharp a dezvoltat un astfel de aparat care funcționează pe baza tehnologiei Plasmacluster. În ciuda numelui sofisticat pe care îl are această tehnologie, modul de funcționare este destul de simplu. Aparatul poate fi trecut pe funcția auto, purificarea aerului realizându-se în mod activ, atât direct în aer, dar și în aparat prin sistemele de filtrare. Pe scurt, iată cum funționează un purifcator Sharp. Tehnologia Plasmacluster curăță aerul generând în același timp și ioni pozitivi și negativi, exact ca cei generați în natură, într-o pădure de munte, fără însă a produce ozon. În același timp, aerul este curățat printr-un sistem de filtrare complex. Așadar, purificatoarele Sharp oferă un efect unic de dublă purificare a aerului: prin intremediul tehnologiei Plasmacluster și prin filtrare.

De asemenea, trebuie menționat faptul că sistemul Plasmacluster este total diferit de alte tehnologii de purificare despre care se afirmă că folosesc ioni. Purificarea Plasmacluster este benefică pentru organism și are loc direct în aerul din incintă, nu în interiorul aparatului.

Dotat cu sistem de filtrare profesionist, aparatul SHARP purifică aerul de 99,97% din alergeni, particule fine de praf, bacterii sau virusuri. S-a dovedit științific faptul că Plasmacluster este eficient și împotriva a 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni și inactivează virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum și bacteria e-coli sau virusul poliomielitei. Filtrele au o durată de viață de 10 ani, ceea ce reduce efortul financiar pentru întreținerea pe termen lung a dispozitivului Sharp.

În plus, Fundația Britanică pentru Alergii a testat purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster și a dovedit că alergenii din aer, inclusiv polenul, sunt eliminați.

Nu în ultimul rând purificatorul Sharp este foarte eficient și în reglarea nivelului de umiditate, un alt factor care accentuează problemele respiratorii sau disconfortul din locuință. Prin integrarea funcției de umidificare inteligentă, nivelul de umiditatea se menține în limitele recomandate de cercetători, între 40 şi 60%. În momentul în care umiditatea ajunge la nivelul optim, aparatul oprește funcția de umidificare până la momentul în care este necesară o nouă reglare.

Un astfel de aparat, are un efect benefic asupra sănătății întregii familii, mai ales asupra celor cu vârste mai înainte. Folosind un astfel de aparat, simptomele alergiilor sunt ameliorate, iar afecțiunile sistemului respirator preexistente sunt ținute sub control.

Tehnologia Plasmacluster este folosită în 80 de milioane de aparate vândute la nivel mondial, Sharp fiind din acest motiv brandul global Nr. 1 pe piaţa aparatelor de purificare a aerului.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Din gama de la Decorator Shop puteți achiziționa inclusiv vopsea lavabilă interior antimucegai
(P) Din gama de la Decorator Shop puteți achiziționa inclusiv vopsea lavabilă interior antimucegai

Cunoaștem deja faptul că tot mai multe persoane se plâng de existența mucegaiului în propria locuință. Este un inamic care nu afectează doar confortul ci și sănătatea noastră.

(P) Ce trebuie să știi când vrei să îți închiriezi proprietatea
(P) Ce trebuie să știi când vrei să îți închiriezi proprietatea

În prezent, foarte mulți oameni ce dețin mai multe proprietăți, se gândesc la ideea de a-și închiria casele.

(P) Amenajări interioare cu tapet și vopsele de ultimă generație de la Toncorner
(P) Amenajări interioare cu tapet și vopsele de ultimă generație de la Toncorner

Amestecarea tapetului și a vopselei este o modalitate excelentă de a crea contrast și interes într-o cameră.

Recomandări
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea

Militarii care dezertează din armata rusă pot face până la 10 ani de închisoare, potrivit noilor texte de lege promulgate de președintele Vladimir Putin.

MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul
MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României de la Moscova a revocat vizele a 14 cetățeni ruși care urmau să vină, luni, la București, la Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.  

Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber
Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal și cel care a înspăimântat România, a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare.