(P) Siguranța căruciorului este o prioritate

(P) Siguranța căruciorului este o prioritate - 3

Venirea unui membru nou în familie e acompaniată de o pregătire febrilă. În topul listei de cumpărături pentru articole de bebeluși se află căruciorul.

Întrucât în prezent aproape toți părinții cunosc sexul copilului de dinainte să se nască, nu mai este necesar să aștepte ca acesta să apară pentru a alege culoarea potrivită. Cu toate acestea, achiziția trebuie făcută după un studiu amănunțit al pieței, deoarece un cărucior pentru copii sigur este o prioritate.

Diferitele oferte ale magazinului online Kidso, pe care le puteți accesa pe Kidso.ro, vă vor ajuta pentru a duce la bun sfârșit misiunea importantă de a alege cel mai bun cărucior pentru copilul dvs.

(P) Siguranța căruciorului este o prioritate

Cum alegi un cărucior pentru copilul tău?

Brandul Kidso vă oferă o gamă largă de articole pentru copii, de la nou-născuți până la copii cu vârste de 14 ani, iar părinții pot găsi lucrurile necesare pentru copiii lor fără să iasă din casă. Pe site veți găsi cele mai moderne cărucioare produse de mărci renumite, precum Zizito, BebeDue, Chicco și Lorelli.

Părinții pleacă adesea cu noțiuni preconcepute în momentul în care aleg căruciorul copilului. De exemplu, preferă o anumită culoare sau au o limită de preț. Catalogul Kidso este atât de bogat încât sigur că veți găsi ceea ce căutați.

În plus, veți descoperi opțiuni pe care nu ar trebui să le subestimați. Există o mare varietate din punct de vedere al culorilor, modelelor și desenelor. Părinții ar trebui să ia în considerare gradul de confort al căruciorului, deoarece este un obiect folosit în fiecare zi și ar trebui să ofere confort atât copilului, cât și mamei sau tatălui.

Prețurile variază mult și încep de la sume foarte accesibile.

Sunt disponibile și cărucioare în combinații de 3 în 1 sau 2 în 1. Există opțiuni cu patru și cu trei roți, precum și cărucioare pentru gemeni.

Pentru bebeluși veți găsi cărucioare ușoare și opțiunea cu coș pentru nou-născuți. Există diferențe între modele și în funcție de sezon. Există cărucioare pentru toate anotimpurile și cărucioare de vară.

Gama bogată de culori va satisface gusturile celor mai pretențioși părinți. S-au dus vremurile în care produsele pentru bebeluși erau disponibile numai în culorile roz și albastru. Cărucioarele din magazinul nostru online au nuanțe moderne și pot fi monocromatice sau multicolore. Majoritatea modelelor sunt unisex pentru a se potrivi atât fetelor, cât și băieților.

(P) Siguranța căruciorului este o prioritate

La cumpărare, fiecare părinte evaluează fiabilitatea produsului. Cărucioarele de pe Kidso au o calitate garantată și sunt fabricate astfel încât să respecte cele mai înalte standarde internaționale de siguranță. Structurile sunt rezistente și confecționate din materiale durabile.

Cărucioare cu accesorii pentru confortul copiilor și al părinților

Pe Kidso.ro, părinții pot face observa îndeaproape accesoriile cărucioarelor oferite, care sunt descrise în detaliu. Unele dintre opțiuni permit utilizarea căruciorului pentru o perioadă de timp mai lungă, care cuprinde diferite etape ale creșterii copilului. Cărucioarele combinate se vând împreună cu un scaun auto.

Mânerele cărucioarelor pot fi reglate, iar pentru siguranța copilului s-au montat structuri de siguranță. Confortul micilor pasageri este asigurat de copertine cu viziere din plasă, iar prezența unui buzunar cu fermoar pe copertină le conferă un aspect practic. Cu toții știm de câte lucruri au nevoie mamele, chiar și pentru o scurtă plimbare. De aceea, portbagajul spațios vine în ajutorul lor. În plus, suportul pentru recipiente reprezintă un alt aspect practic.

Cărucioarele au coșuri care pot fi scoase și întoarse.

În timpul proiectării s-a acordat o atenție deosebită confortului copilului. Există o opțiune pentru reglarea suportului pentru spate și picioare. Scaunele asigură o poziție confortabilă a spatelui copilului.

Cărucioarele pentru copii sunt ușor de transportat, având șasiuri ușoare confecționat din aluminiu de înaltă calitate. Acestea devin compacte după pliere și pot fi depozitate cu ușurință în spații mici. Există chiar și modele care pot fi pliate cu o singură mână.

(P) Siguranța căruciorului este o prioritate

Cărucioarele sunt dotate cu frâne și roți, pentru a permite mișcarea lor pe diferite suprafețe, și sunt ușor manevrabile. În plus, sunt prevăzute cu amortizoare. Nu există pericolul ca căruciorul să plece singur, deoarece roțile din față sunt dotate cu suspensie cu arc și sistem de blocare.

La proiectare s-a luat în considerare și ușurința cu care se curăță produsul. Căptușeala căruciorului poate fi ușor îndepărtată și se curăță rapid.

Site-ul kidso.bg vă oferă informații detaliate despre metodele de plată și livrare. Toate cărucioarele și celelalte articole pentru copii comandate de pe magazinul online vin cu certificat de garanție. Livrările se fac într-un timp scurt, deoarece produsele sunt mereu disponibile pe stoc.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Din gama de la Decorator Shop puteți achiziționa inclusiv vopsea lavabilă interior antimucegai
(P) Din gama de la Decorator Shop puteți achiziționa inclusiv vopsea lavabilă interior antimucegai

Cunoaștem deja faptul că tot mai multe persoane se plâng de existența mucegaiului în propria locuință. Este un inamic care nu afectează doar confortul ci și sănătatea noastră.

(P) Ce trebuie să știi când vrei să îți închiriezi proprietatea
(P) Ce trebuie să știi când vrei să îți închiriezi proprietatea

În prezent, foarte mulți oameni ce dețin mai multe proprietăți, se gândesc la ideea de a-și închiria casele.

(P) Amenajări interioare cu tapet și vopsele de ultimă generație de la Toncorner
(P) Amenajări interioare cu tapet și vopsele de ultimă generație de la Toncorner

Amestecarea tapetului și a vopselei este o modalitate excelentă de a crea contrast și interes într-o cameră.

Recomandări
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea

Militarii care dezertează din armata rusă pot face până la 10 ani de închisoare, potrivit noilor texte de lege promulgate de președintele Vladimir Putin.

MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul
MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României de la Moscova a revocat vizele a 14 cetățeni ruși care urmau să vină, luni, la București, la Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.  

Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber
Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal și cel care a înspăimântat România, a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare.