(P) Împlinește-ți visul de a te bucura la bloc de magia tipică unui șemineu pe lemne

semineu
Pro TV

Deși mai puțin popular, spre deosebire de arhicunoscutul semineu pe lemne, șemineul care funcționează pe gaz nu este cu nimic mai prejos decât variantă tradițională.

Ba chiar dimpotrivă, din punct de vedere al eficienței calorice și al faptului că se poate utiliza pentru locuințele conectate la rețeaua publică de gaz, îl poziționează cel puțin pe același loc.

În plus, unul dintre avantajele șemineului pe gaz derivă din faptul ca montarea acestuia nu implică nevoia unui cos fum exterior tradițional, evacuarea gazelor arse fiind facilitată de un burlan izolat, cu tuburi coaxiale, așa cum vedem și la centralele termice de apartament, cu instalare pe peretele clădirii sau direct pe acoperiș. Un alt beneficiu deloc de neglijat, îl reprezintă și faptul că în cazul unui șemineu pe gaz, nu este nevoie de o sursă de alimentare externă, deoarece sistemul este prevăzut cu un sistem de putere propriu.

Deși obiectivul principal al unui șemineu este acela de a conferi căldură necesară unei locuințe, nu cred că va deranja pe cineva că, pe lângă aspectul practic, optarea pentru o astfel de soluție va contribui din plin și la transformarea casei tale într-un spațiu primitor, gata să-ți împrumute din personalitate și să transpună locuinței tale, adevărata senzație de “acasă”. Opiniile cu privire la cel mai bun tip de șemineu vor fi mereu împărțite, dar adevărul este că, un șemineu va deveni o alegere perfectă atunci când se ține cont de tipul, destinația și stilul de viață al celor pentru care urmează să fie instalat acesta.

Tocmai asta fac șemineele din gama profesioniștilor de la Pefoc. Pe lângă calitățile practice, modelele propuse, combină eleganța cu funcționalitățile moderne, totul pentru un confort sporit. Deschiderea mare a focarelor oferă o priveliște idilică asupra jocului flăcărilor ce reușește să inducă senzația autentică al unui de foc tradițional cu lemne. Acestea sunt dotate cu telecomandă cu funcție touch care oferă un control absolut al procesului de ardere sau reglare a flăcării pe înălțime. Termostatul este integrat direct în telecomandă, în vreme ce indicii de temperatură pot fi programați cu până la șapte zile în avans.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Și dacă totuși te afli în căutarea unei variante și mai simple sau dorești mai degrabă o soluție care să pună accentul mai mult pe estetică și design, pe lângă șemineele clasice cu lemne sau variantele pe gaz, în oferta acestora, găsești și o gamă de soluții de încălzire alternativă de șeminee decorative: semineu electric sau șemineu mobil pe gaz / bioethanol, ideale pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, în restaurante sau hoteluri. Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea de sus este confecționată din sticlă de protecție, aspect care punctează la capitolul design, dar mai ales, la siguranță. Pentru mobilitate sporită, șemineul decorativ pe gaz poatea fi manevrat cu ușurință, grație roților care în același timp, pot fi blocate atunci când situația o impune.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi cu ochii larg deschiși la seri petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci soluțiile pe gaz reprezintă alternativă perfectă. Pefoc.ro îți pune la dispoziție din stoc propriu o gamă variată de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne sau decorative, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită la domiciliu.

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student

Sunt mai multe oportunități care se ivesc de obicei atunci când ești student, de aceea este important să profiți de toate aceste oportunități.

 

(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi
(P) Prima dată când apelezi la servicii de închiriere auto? Iată ce trebuie neapărat să știi

Serviciile de închiriere auto au devenit, în ultimii ani, o soluție tot mai eficientă și în România, la care apelează tot mai des atât persoane fizice, cât și companii.

(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.