(P) Buchetul de mireasă compus din flori de primăvară. Tendințele anului 2021

27-01-2021 10:52


advertorial

Fiecare mireasă își dorește să aibe un buchet perfect în ziua nunții.

Colorat sau într-o singură nuanță, format din florile preferate sau dintr-o combinație de flori alese modern, buchetul de mireasă trebuie să se potrivească cu personalitatea acesteia, cu rochia și machiajul, dar și cu anotimpul în care are loc marele eveniment. Nunțile de primăvară sunt foarte ofertante când vorbim despre flori. Într-un buchet de mireasă cu flori de primăvară se regăsesc romantismul, parfumul și prospețimea anotimpului.

Dacă se apropie nunta ta și nu știi de unde să-ți comanzi buchetul sau din ce flori să fie compus, iată câteva exemple care se potrivesc foarte bine și care au semnificații deosebite.

Lalelele

 

Miresele de primăvară au întotdeauna la îndemână lalele pentru realizarea buchetului de mireasă. Astăzi, lalelele se găsesc într-o varietate mai mare de culori, soiuri și forme, așadar dacă optezi pentru un buchet format din lalele ai la îndemână culori precum alb pur, crem, galben și portocaliu până la roșu sau violet.

Lalele oferă o imagine elegantă asupra buchetului de mireasă, cuminte și timidă în același timp, așa că dacă aceste sinonime ți se potrivesc, poți opta pentru aceste flori. De asemenea, pentru ziua nunții sunt potrivite atât buchetele compuse din lalele simple sau unul care să fie combinat cu trandafiri, frezii sau chiar zambile.

De regulă, miresele cu firi romantice se identifică cu buchetele formate exclusive din lalele albe.

Cale

 

Calele sunt unele dintre cele mai elegante flori. Miresele care optează pentru cale pun accentul pe simplitate și eleganță, așa că dacă acesta este și stilul tău, nu ezita să le introduci în buchetul tău. Calele sunt flori care pot fi aranjate atât într-un buchet clasic, cât și într-unul curgător.

Frezii

 

Freziile emană senzualitate, au un parfum delicat și o gamă mare și variată de culori. De obicei, miresele aleg să pună freziile ca o completare a buchetelor de trandafiri, însă ele arată deosebit și într-un buchet compus doar din frezii.

Pentru a obține un buchet doar din frezii ai nevoie de foarte multe flori așezate pe un suport umed deoarece ele sunt sensibile și se ofilesc foarte ușor.

Orhideea

 

Orhideea este o floare elegantă și rafinată, exotică și rezistentă. Poți alege orhideea Cymbidium, Phalaenopsis sau Wanda care au o gamă variată de culori. Alegerea orhideelor este perfectă pentru buchetul de mireasă și oferă acestuia un aer extravagant și spectaculos. Orhideele se potrivesc de minune cu trandafirii, freziile sau lalelele. Mai mult decât atât acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului, așa că poți alege un buchet compus din orhideea oricând.

Gerbera

 

Gerberele sunt flori care inspiră pofta de viață, veselia și bucuria și sunt foarte potrivite pentru o mireasă plină de viață. Acestea sunt disponibile într-o varietate mare de culori și arată splendid dacă sunt combinate în mai multe nuanțe. Un buchet format dintr-o singură nuanță fie ea puternică sau pastelată va fi pata de culoare de care ai nevoie în ziua nunții.

Pe lângă aspectul minunat ce va atrage toate privirile, florile de gerbera sunt și foarte rezistente.

Dacă nu te-ai hotărât încă asupra florilor pe care vrei să le conțină buchetul tău de mireasă, vezi aici buchetele de la Maison D'Or care te pot inspira.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO