(P) Beneficiile autoturismelor de oraș

ford seo

Mașinile mici devin din ce în ce mai populare, în special datorită aglomerației din marile orașe. Există mai multe motive pentru care un număr tot mai mare de oameni aleg mașinile mici.

O mașină mică poate fi mai ieftin de deținut, are un consum de carburant mic și oferă o manevrabilitate sporită în aglomerația urbană și în ceea ce privește găsirea unui loc de parcare. Există mai multe modele de mașini mici din care putem alege, fie că este vorba despre cele în 3 uși sau în 5 uși, motorizări diferite, niveluri de echipare în funcție de preferințele pe care le aveți.

Beneficii ale achiziționării unui autoturism de oraș

Accesibilitate

Mașinile mici sunt adesea mai accesibile din mai multe motive. În primul rând, fabricarea unei astfel de mașini este mult mai ieftină. În plus, mașinile mici oferă în general, o economie de combustibil mai bună, deoarece motoarele lor mai mici sunt de obicei mai eficiente, fiind optimizate pentru mediile urbane. Un alt avantaj al motoarelor mai mici este că acestea au, în general, emisii mai mici, astfel încât pot costa mai puțin la impozitare. În cele din urmă, asigurarea este de obicei mai ieftină pentru mașinile mai mici, că urmare a prețului lor de cost inițial mai mic și a motoarelor mai mici. Inclusiv în ceea ce privește piesele de schimb, acestea sunt mai accesibile la autoturismele de oraș.

Citește și
Ștefan Lobodă, tânărul care la 19 ani a adus aurul României la MMA: „Dacă aș putea, aș lua toți tinerii în sală să facă sport”

Manevrabilitate

Manevrabilitatea este mai bună datorită dimensiunilor mici, a ampatamentului și ecartamentului mic. În plus, deoarece mașina cântărește mai puțin, direcția răspunde mai rapid și este mai precisă. Nu veți întâmpină nici o problemă să faceți o întoarcere rapidă în cazul în care ați greșit drumul de exemplu.

Ușor de parcat

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale mașinilor mici constă în faptul că sunt ușor de parcat. S-ar putea să credeți că acest lucru este irelevant, având în vedere că majoritatea mașinilor moderne sunt disponibile cu o gamă variata de sisteme avansate de asistență la parcare, precum senzori, cameră spate sau chiar sistem 360 de grade de camere. Cu toate acestea, natura compactă a acestor autoturisme mici înseamnă că acestea se pot încadra în spații mult mai mici decât vehiculele mari. Asta înseamnă că, puteți găsi mai rapid și mai ușor locul perfect de parcare.

Siguranță

În trecut, mașinile mici nu erau la fel de sigure precum cele mari. În prezent, lucrurile stau cu totul diferit. Autoturismele mici, de oraș, sunt construite la cele mai înalte standarde de siguranță și beneficiază de multiple tehnologii menite să protejeze pasagerii. Introducerea testelor stricte Euro NCAP înseamnă că producătorii se străduiesc acum să se asigure că mașinile mici sunt la fel de sigure că și mașinile mari. Putem spune că aceasta a fost o provocare îndeplinită de producătorii auto , deoarece numeroase mașini de oraș mici au obținut scoruri foarte bune la testele din ultimii ani.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante motive pentru care modelele de mașini de oraș sunt atât de căutate și recomandate în cazul în care locuiți într-un oraș aglomerat și circulați preponderent în mediul urban.

În ceea ce privește alegerea unui astfel de model de mașină, este o decizie pe care numai dumneavoastră o puteți lua în funcție de nevoile și posibilitățile pe care le aveți. Puteți opta pentru un model de bază și cu un minim de dotări sau puteți adăuga ulterior anumite opționale după bunul plac. Nu depinde decât de dumneavoastră și ce doriți să vă ofere ulterior mașina pe care o veți conduce zi de zi.

Articol recomandat de sport.ro
Vladimir Putin îl sfidează din nou pe Macron! Mesaj clar înaintea Jocurilor Olimpice: "Tu trebuie să respecți regulile"
Vladimir Putin îl sfidează din nou pe Macron! Mesaj clar înaintea Jocurilor Olimpice: "Tu trebuie să respecți regulile"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Idei ingenioase pentru refolosirea apei de ploaie
(P) Idei ingenioase pentru refolosirea apei de ploaie

Recuperarea apei de ploaie necesită puține eforturi și oferă numeroase beneficii. Cu ajutorul unui sistem sau al unei instalații poți reutiliza apa de ploaie acasă sau în grădină.

(P) Magia produselor tradiționale! Produse autentice și cadouri inspirate în băcăniile și magazinele artizanale locale
(P) Magia produselor tradiționale! Produse autentice și cadouri inspirate în băcăniile și magazinele artizanale locale

Fabricat în RO - locul unde se întâlnesc cei mai talentați și harnici producători din țara noastră - și Învie Tradiția - un magazin online românesc cu produse tradiționale fabricate de meșteri iscusiți - încurajează românii de pretutindeni să investească în produse autohtone!

(P) Ce să scriu „Despre mine” în CV când nu am experiență?
(P) Ce să scriu „Despre mine” în CV când nu am experiență?

Atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă, deseori ne gândim că nu vom putea atrage atenția angajatorilor dacă nu avem un istoric profesional bogat.

 

Recomandări
Putin anunță că Occidentul l-a tras pe sfoară atunci când forțele ruse au ajuns lângă Kiev.
Putin anunță că Occidentul l-a tras pe sfoară atunci când forțele ruse au ajuns lângă Kiev. "Au aruncat la gunoi înțelegerea"

Rușii continuă ofensiva în regiunea Harkov. Sunt cel puțin doi morți și 13 răniți, după ce rachetele au lovit zone rezidențiale din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.

Fenomen alarmant în Armata Română. Motivul pentru care tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la carieră
Fenomen alarmant în Armata Română. Motivul pentru care tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la carieră

Tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la uniformă și la beneficiile unei cariere în Armata Română. 

Ambasadoarea SUA în România, concluzii după întâlnirea dintre Iohannis și Biden. Capitolele la care ne asemănăm cu americanii
Ambasadoarea SUA în România, concluzii după întâlnirea dintre Iohannis și Biden. Capitolele la care ne asemănăm cu americanii

Întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu Joe Biden a decurs „excelent”, crede ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la București.