(P) Afaceri simple care nu necesită investiții mari!

Dată publicare: 16-07-2021 10:06
Dată actualizare: 20-07-2021 10:06


(P) Afaceri simple care nu necesită investiții mari!

Dacă sunteți proprietarul unei mașini care nu are mai mult de 300.000 km rulați și nici mai mult de zece ani vechime, puteți opta pentru o colaborare cu o companie care furnizează servicii de închirieri mașini, autoutilitare sau autorulote direct de la pr

Condițiile nu sunt deloc complicate! Mașina dumneavoastră trebuie să aibă revizia tehnică făcută la zi, RCA și rovignetă în termen și să nu prezinte defecțiuni deloc. Acestea sunt condițiile cele mai importante pentru a oferi mașina spre închiriere persoanelor interesate din localitatea dumneavoastră.

Ce tip de servicii furnizează compania Perpetoo.com?

 

Piața serviciilor din țara noastră se află într-o continuă dezvoltare. Din ce în ce mai multe companii pun la dispoziția clienților servicii foarte utile și de foarte bună calitate, de transport, catering, servicii de curățenie, servicii de design interior, servicii de închirieri, mutări, etc.

Perpetoo.com a ales să furnizeze pentru toate persoanele interesate, servicii de inchiriere auto în mai multe localități importante ale țării precum: București, Timișoara, Brașov, Sibiu, Constanța, Oradea, Iași și Suceava. Toate aceste servicii sunt disponibile inclusiv pentru cei care doresc să închirieze mașini direct de pe aeroporturile mari din țară.

Serviciile de închiriere auto pot fi puse la dispoziția clienților cu ajutorul ofertelor partenerilor săi. Pe site-ul companiei sunt postate ofertele active, în toate localitățile în care compania are reprezentanțe.

Sistemul de plată este foarte rapid. Banii vor ajunge direct în contul dumneavoastră în maxim 5 zile de la terminarea perioadei de închiriere.

Sunt servicii de închirieri mașini foarte moderne, foarte atractive atât pentru persoanele care au nevoie de astfel de facilitați, cât și pentru cei care doresc să obțină un venit suplimentar, fără a investi nimic.

Pot fi închiriate atât autoturisme cât și autoutilitare sau autorulote. Este un foarte mare avantaj de care puteți profita imediat!

Sunt solicitate serviciile de închirieri mașini direct de la proprietari?

 

La început, o mare parte a celor care se întâlneau prima oara cu acest concept aveau rețineri. Însă, odată cu trecerea timpului, clienții au început să utilizeze astfel de servicii din ce în ce mai mult. În primul rând pentru că mașinile sunt foarte sigure, fiind mașinile cu care proprietarii circulă zi de zi împreună cu propria lor familie. Apoi, oferta de mașini închiriate este mult mai variată. Astfel de companii oferă posibilitatea de a închiria exact mașina de care aveti nevoie și pe care o doriți! Avantajul de a putea negocia cu proprietarul mașinii este și el foarte important, deoarece în acest fel pot fi obținute costuri foarte bune.
 

Chiar și companiile private pot fi interesate de servicii de inchiriere auto Bucuresti, datorită avantajelor pe care le prezintă. Este mult mai simplu și mai puțin costisitor decât o investiție financiară mare, într-un parc auto precum și un număr mai mare de angajați.

Studiați cu atenție toate informațiile postate pe site-ul perpetoo.com pentru a vedea dacă oferta de colaborare vă avantajează și pe dumneavoastră.

Vă prezentăm și companiile care au decis să semneze deja un contract de parteneriat cu această firmă: Uniqua Asigurări, Renomia SRBA Insurance Broker, Andweb, Netopia MobilPay, 8Media, Cabinet Avocat Pavel, Mărgărit și Asociații, Especial Audit, QA Testing Solutions, Soft Nation, Echipa de PR, Naum Consult Software, Management Broker Quality și Perceptum.
 

Sursa: StirilePROTV

Tags: perpetoo.com,


VIDEO PROTVPLUS.RO