(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi

Ultima actualizare: 11-05-2022 17:40
(P) 5 lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi

Toate casele de pariuri online vor un lucru foarte clar. Să facă profit din afacerea lor. Dar, la fel ca și în orice altă afacere este și firesc să vrea să facă profit. Dar, aici se câștigă cel mai mult din lipsa de experiență a celor care joacă aici sau

Iată câteva lucruri pe care casele de pariuri online nu vor să le știi, pe lângă cele mai bune cote la pariuri.

Valoarea este tot ceea ce contează. Singurul lucru cel mai important la pariurile sportive este valoarea. Valoarea înseamnă orice pariu pe care îl poți face și care îți aduce beneficii pe termen lung.

Valoarea trebuie să fie bazată pe rezultatele așteptate pe termen lung. Dar rezultatele de la un pariu se produc doar o singură dată. Din acest motiv, foarte mulți pariori, înțeleg cu greu ceea ce este cu adevărat valoarea. Cred că dacă au câștigat un pariu au identificat valoarea, o valoare bună, dar dacă au pierdut un pariu nu au identificat valoarea cea bună.

Pariezi doar ceea ce știi și faci analize tehnice și fundamentale. Nu contează câte bonusuri primești sau cu câte bonusuri ești tentat. Trebuie să pariezi doar pe sporturile pe care le știi.
Este strategia ce se folosești cel mai des. Și orice pariu câștigat este consecința unei analize tehnice foarte bine făcute. Trebuie deci să înveți să faci analizele personale înainte de a paria.

Adună toate informațiile utile relative unui meci la care vrei să pariezi. Interesează-te de exemplu cu privire la performanțele jucătorilor, a echipei în general sau la rezultatele lor la ultimele competiții.

Evită de asemenea, pariurile combinate. Iată un sfat care te va ajuta să devii un adevărat expert în lumea pariurilor sportive. Să combini mai multe pariuri sub pretextul că vei câștiga mai mult este o mare greșeală. Cu cât vei adăuga mai multe meciuri, cu atât posibilitatea de a pierde mai mult este mai mare.

Deci este important să pariezi single. Cu cât ai mai puține meciuri la un bilet, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Vei obține astfel un profit pe termen lung deși este calea mai lungă sau mai grea. Este foarte important să nu te grăbești, să ai răbdare, să fii disciplinat și să pariezi cu cap.

Bonusurile devin cel mai adesea, bani reali, foarte rar, în mai puțin de 10% din cazuri.

Da, aceasta este statistica foarte reală, pe trebuie să o stii deși casele de pariuri nu vor să afli de ea. Deci, cel mai bine ar fi să nu te bazezi pe bonusuri sau măcar ar trebui să le alegi doar pe cele care au cea mai decentă politică de rulaj, pentru a te putea bucura de ele.

Bonusurile da, sunt tentante, chiar uneori sunt uriașe, dar pentru a le putea transforma în bani reali e necesar uneori să le rulezi de 10, 20, 50 de ori, ceea ce e foarte mult.
Ar trebui astfel să alegi casele de pariuri nu în funcție de bonusurile de bun venit pe care le oferă, ci în funcție de varietatea ofertei și după atractivitatea cotelor.

Evită sporturile de masă

Pe lângă faptul că trebuie să fii strategic în gestionarea pariurilor tale, evită absolut să pariezi pe sporturi de masă. Într-adevăr, acestea sunt sporturile cele mai populare în rândul canalelor de televiziune și care, drept urmare, au o comunitate mare. După cum îți poți bine imagina, fotbalul este în primul rând în acest clasament.

Mai ales că fotbalul este sportul rege, există o mulțime de informații despre meciuri. De asemenea, atrage un număr mare de pariori. Acest lucru face ca site-urile să reducă drastic șansele, spre deosebire de sporturile mai puțin populare. În practică, alege disciplina care ți se potrivește cel mai bine.

Licenta nr. 1067/23.06.2016

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO