(P) Proiect românesc de criptomonede gata să cucerească lumea - Faceți cunoștință cu Dexvers

dexvers
StirilePROTV

Când vine vorba de participarea României pe piața cripto, nu prea avem foarte multe proiecte cu care să ne lăudăm.

Cu toate acestea, se pare că această tendință se schimbă pe măsură ce echipele românești încep să intre în cursa cripto cu proiecte noi interesante.

Astăzi, atenția noastră s-a îndreptat către Dexvers.com, o nouă bursă de criptomonede care se află acum în faza de vânzare publică, unde utilizatorii își pot achiziționa criptotoken-urile la un preț semnificativ redus.

Dar cine stă în spatele acestui proiect, ce caracteristici oferă Dexvers și ce fel de ecosistem intenționează să construiască? Să ne uităm la el.

Ce este Dexvers cu adevărat?

 

Dexvers este o bursă descentralizată de criptomonede, care le permite oamenilor să cumpere și să vândă în mod direct criptomonedele, asigurând în același timp siguranța fondurilor lor.

Cu ce este diferita?

 

În timp ce majoritatea burselor descentralizate caută doar să ofere un loc pentru tranzacționarea criptomonedelor, Dexvers creează un ecosistem care va aduce beneficii tuturor: token-urilor listate, startup-urilor de cripto, precum și utilizatorilor și influencer-ilor.

Multi-Chain - în loc să tranzacționați doar pe unul sau două blockchain-uri, restrângându-vă astfel activitatea, cu Dexvers puteți tranzacționa prin toate EVM-uri și alte multiple chain-uri, inclusiv pe blockchain-ul românesc Elrond.

Asistență Premium pentru Clienți - majoritatea burselor de criptomonede au asistență pentru clienți extrem de slabă, ceea ce face dificilă tranzacționarea criptomonedelor și încrederea în platforme. Dexvers are o echipă dedicată pentru asistența clienților săi, care este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Statistici superioare ale datelor - în timp ce tranzacționarea poate părea dificilă și complexă, Dexvers caută să le simplifice. Analizele detaliate oferă o perspectivă mult mai bună asupra datelor portofelului, datelor tranzacțiilor și datelor Off-Chain, astfel încât utilizatorul să fie informat cu privire la ceea ce se întâmplă pe piața cripto, făcând cumpărarea și vânzarea criptomonelor mult mai ușor de înțeles.

Programul de staking - în această caracteristică utilă, Dexvers permite utilizatorilor săi să-și pună criptomonedele la lucru. Pur și simplu, vă puteți pune la staking criptomonedele și puteți câștiga un venit pasiv din acestea, fără a le vinde efectiv.

Marketing Match - asigurându-vă că noile proiecte cripto au un stimulent pentru a fi listate pe Dexvers, această funcție le oferă șansa de a câștiga suplimentar. Marketing Match oferă o parte din taxele obținute de tranzacționare înapoi proiectelor ale căror token-uri sunt tranzacționate, permițându-le să câștige din propriul volum de tranzacționare.

RAILS - Dacă nu aveți nicio criptomonedă, dar doriți să investiți în cripto, Dexvers are o caracteristică care vă ajută să o faceți. Puteți să vă transformați activele din lumea reală în token-uri și să investiți în multiple criptomonede la alegere.

Toate aceste caracteristici împreună, fac din acesta un proiect de urmărit. Pe o piață extrem de competitivă, acest proiect românesc oferă o mulțime de caracteristici noi care vor face ca aceasta platforma sa devina un reper pentru toți utilizatorii, comercianți, proiecte noi și investitori.

Cine este echipa Dexvers

 

Echipa Dexvers este formată în mare parte din cetățeni români - atât cei care locuiesc în țară în prezent, cât și cei care au plecat în SUA pentru a deveni antreprenori de succes și experți în domeniul lor de activitate. Cu toate acestea, deși se laudă cu o echipă largă cu medii diferite, acești 7 oameni sunt în centrul proiectului.

Fondatorul și proprietarul, Daniel Banu este cetățean român care este un om de afaceri de succes în SUA.

Cristian Bronescu, conduce proiectul și organizează echipa, în timp ce Nicoleta Pecherle gestionează aspectul de dezvoltare a proiectului.
Dennis Stoia, cu peste 20 de ani de experiență în finanțe globale, aduce o valoare incontestabilă echipei prin cunoștințele sale strategice.
Lau Ardelean se ocupă de designul UX/UI al platformei, asigurându-se că este ușor de utilizat și plăcut la vedere.
Bogdan Coman și Cristian Bica sunt responsabili de dezvoltarea platformei Dexvers, în timp ce Cătălin Iuga consiliază pe segmentul de analiză a datelor, cu care Dexvers se laudă ca fiind una dintre cele mai avansate caracteristici pe care le oferă.


Ce au realizat până acum?

 

Dexvers a încheiat cu succes testarea fazei alfa și a început o vânzare publică de token-uri pe Welthee. În timpul acestei vânzări, aveți posibilitatea de a cumpăra criptomoneda DXVS în pachete și la o reducere semnificativă. Puteți cumpăra jetoane DXVS prin cripto sau card. Deoarece prețurile criptomonedelor sunt întotdeauna mai mici în timpul prevânzărilor decât după lansare, aceasta este oportunitatea perfectă de a vă mări portofoliul de criptomonede și de a aștepta să vedeți creșterea valorii acestora.

Telegram - https://t.me/dexversproject


 

Articol recomandat de sport.ro
Cum a încercat Dani Alves să evite închisoarea în ultimul moment: câți bani i-a oferit victimei și reacția femeii
Cum a încercat Dani Alves să evite închisoarea în ultimul moment: câți bani i-a oferit victimei și reacția femeii

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Intuiție sau analiză statistică – care element este mai important pentru pronosticurile sportive
(P) Intuiție sau analiză statistică – care element este mai important pentru pronosticurile sportive

De la plasarea primului pariu sportiv în 1635 și până în 2024, piața de profil a ajuns la o cotă de 155.5 miliarde de dolari.

(P) Explorând lumea jocurilor: Cum să te bucuri de oferte fără depunere și să joci responsabil
(P) Explorând lumea jocurilor: Cum să te bucuri de oferte fără depunere și să joci responsabil

Într-o lume unde opțiunile de divertisment online sunt nenumărate, jocurile de noroc la casino online s-au impus ca o formă populară de relaxare.

(P) Cum să ai grijă de sănătatea ta la orice vârstă: sfaturi simple
(P) Cum să ai grijă de sănătatea ta la orice vârstă: sfaturi simple

Sănătatea este cel mai de preţ dar şi merită toată grija ta. Este important să te preocupe starea ta de sănătate indiferent de ocupaţie sau vârsta.

 

Recomandări
ANAF este cu ochii pe datoriile românilor. Fiscul blochează conturile bancare și pentru restanțe de 200 de lei
ANAF este cu ochii pe datoriile românilor. Fiscul blochează conturile bancare și pentru restanțe de 200 de lei

În încercarea de a strânge tot mai mulți bani la buget, Fiscul e cu ochii pe toate datoriile românilor. Inclusiv cei care au restanțe mici sunt vizați de autorități.  

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană
Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Valoarea totală actualizată a despăgubirilor solicitate de Gabriel Resources în dosarul arbitral internaţional deschis împotriva României, legat de proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, ar putea avea un prag maximal de 6,7 miliarde de dolari.

România și-a anunțat aliații din NATO că îl propune pe Klaus Iohannis în funcția de secretar general al Alianței
România și-a anunțat aliații din NATO că îl propune pe Klaus Iohannis în funcția de secretar general al Alianței

România și-a înștiințat aliații din NATO că îl propune pe Klaus Iohannis ca secretar-general al Alianței Nord-Atlantice. Pentru șefia organizației se luptă și premierul batav Mark Rutte.