(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

pacanele - 5
StirilePROTV

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

Există și site-uri care oferă jocuri Novomatic gratis, în variantă demo, însă cei mai mulți pasionați preferă să joace pe bani reali.

Numeroase platforme de jocuri de noroc licențiate au în oferte păcănele lansate de providerul amintit. Unele sunt foarte populare, în timp ce altele sunt mai puțin cunoscute publicului larg. În continuare, vă vom prezenta câte trei jocuri din fiecare categorie, începând cu jocurile consacrate.

Book of Ra Deluxe

Este un slot inspirat din mitologia antică egipteană. Câștigurile apar la minim două simboluri identice (din cele mai valoroase), afișate pe una din cele 10 linii de plată, de la cea mai din stânga rolă la dreapta. Cel mai important simbol al jocului este cartea zeului Ra, care este și Wild, și Scatter. Minim trei cărți oprite pe grilă aduc 10 rotiri gratuite cu simbol expandabil.

Iată care sunt plățile făcute cinci simboluri identice pe o linie de plată (sau combinate cu Wild): explorator – 500 x miza; faraon – 200 x miza; horus și scarabeu – 75 x miza; A, K – 15 x miza; 10, J, Q – 10 x miza.

Sizzling Hot Deluxe

Este unul dintre cele mai populare sloturi pentru simplitatea lui, dar și pentru câștigurile impresionante pe care le oferă, raportate la miză. Apropo de miză, valoarea minimă a rotirii este de 5 bani, ceea ce înseamnă că pot fi jucate multe runde cu un buget redus. Simbolurile folosite sunt fructele clasice: pepene, struguri, lămâie, portocale și cireșe. Cireșele plătesc și dacă apar în două exemplare. În rest, sunt necesare trei pictograme.

Cel mai valoros simbol de pe grilă este șeptarul, care plătește de 1.000 de ori miza dacă apare pe toate rolele, pe una dintre cele cinci linii de plată. Jocul are și un simbol Scatter, steluța aurie.

Lucky Lady`s Charm

Prin puterile sale magice, „domnița norocoasă” transformă orice simbol în ce trebuie pentru ca jucătorul să obțină câștig. Singura pictogramă care nu poate fi substituită este globul de cristal, care are, la rândul său, puteri deosebite: trei globuri oprite pe grilă declanșează 15 învârtiri gratuite cu multiplicator x3.

Aerul cu totul deosebit al acestui slot este construit prin folosirea simbolurilor reprezentative pentru noroc: potcoava, buburuza, trifoiul cu patru foi, laba de iepure. Pictogramele standard sunt A, K, J, Q, 9 si 10.

Urmează jocurile de păcănele mai puțin cunoscute de la Novomatic:

Plenty on Twenty

Este un slot foarte versatil, care oferă jucătorului multe oportunități de a obține câștig pe cele 20 de linii de plată. Grila se umple cu fructe desenate 3D, care fac cu mâna atunci când rolele stau pe loc și se dau peste cap în cazul în care sunt implicate într-o combinație câștigătoare.

Există un singur simbol special: șeptarul joacă rol de Wild. Fiecare câștig poate fi mărit cu ajutorul funcției Gamble. Dacă jucătorul ghicește culoarea următoarei cărți întoarse cu fața în sus, atunci suma se dublează.

Roaring Forties

Este tot un joc cu fructe și șeptari, dar cu grafică mai apropiată de cea clasică. Pe grila cu cinci role și patru rânduri se formează 40 de linii de plată, un număr apreciabil pentru un slot cu mecanism de câștig „obișnuit”. Pictograma cu denumirea jocului este simbol Wild, care poate substitui toate simbolurile cu excepția steluței, care este Scatter.

Șeptarul și clopoțelul sunt cele mai valoroase pictograme, urmate de pepeni, prune, portocale, struguri, lămâi și cireșe.

Mega Joker

Jokerul nu este o pictogramă des întâlnită pe grilele jocurilor de păcănele, ceea ce face ca acest slot lansat de Novomatic să fie mai deosebit. Structura este clasică pentru acest producător, cu șase role și cinci rânduri. Simbolurile (șeptar, căpșuni, pere, struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi, cireșe) au un contur alb strălucitor, ca și cum s-ar afla sub lumina reflectoarelor.

Jokerul este simbol Wild. El poate ocupa de la o singură poziție, până la o rolă întreagă, situație în care cresc șansele de a obține câștig. Un alt simbol important este steluța, care plătește oriunde se oprește pe grilă, de la trei exemplare în sus.

Licență: L1213854W001295

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Istvan Kovacs a încălcat regulamentul! Cu ce a apărut pe teren la Inter - Atletico
FOTO Istvan Kovacs a încălcat regulamentul! Cu ce a apărut pe teren la Inter - Atletico

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă tendințele în designul interior pentru anul 2024
(P) Descoperă tendințele în designul interior pentru anul 2024

În lumea designului interior este esențial să rămânem în pas cu schimbările pentru a crea spații care să impresioneze atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

 

(P) Căpșunile: beneficii și contraindicații
(P) Căpșunile: beneficii și contraindicații

Zemoase și dulci, căpșunile se numără printre fructele preferate ale multora dintre noi. Popularitatea lor este pe deplin justificată!

(P) Sustenabilitatea: inițiativa Waterboyz pentru spații recreative durabile
(P) Sustenabilitatea: inițiativa Waterboyz pentru spații recreative durabile

Imaginează-ți o lume în care fiecare spațiu recreativ nu oferă doar un loc de joacă pentru copii, ci în plus, contribuie activ la protejarea mediului înconjurător, transformând visul unei planete verzi într-o realitate palpabilă.

Recomandări
Statul român suportă din ce în ce mai greu programele Rabla. Cât de mult au scăzut ajutoarele pentru mașinile electrice
Statul român suportă din ce în ce mai greu programele Rabla. Cât de mult au scăzut ajutoarele pentru mașinile electrice

Scad ajutoarele de la stat pentru cei care vor să își cumpere mașini noi prin programele Rabla. Voucherele pentru mașini electrice sunt la jumătate. De asemenea, a fost redusă și valoarea maximă a mașinilor acceptate în program.

PNL și PSD pun la cale o alianță electorală „care va da stabilitate României”. Ciolacu: „Așa e cel mai bine”
PNL și PSD pun la cale o alianță electorală „care va da stabilitate României”. Ciolacu: „Așa e cel mai bine”

Pe motiv că astfel vor mai opri din ascensiunea partidelor extremiste, PNL și PSD se pregătesc de o alianță electorală.

Ce s-a descoperit în resturile unei rachete de fabricație nord-coreeană găsite în Ucraina
Ce s-a descoperit în resturile unei rachete de fabricație nord-coreeană găsite în Ucraina

Resturi ale unei rachete de fabricaţie nord-coreeană găsite în Ucraina conţin componente fabricate în mod vizibil în Europa şi Statele Unite, în pofida sancţiunilor impuse Phenianului, a afirmat marţi într-un raport o organizaţie specializată.