(P) Întâlniri online - avantaje şi pericole

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
date
StirilePROTV

Pentru mulţi oameni pandemia de Covid 19 a adus modificări importante în toate segmentele vieţii. Activitatea socială şi viaţa intimă au fost şi continuă să fie perturbate de numeroasele restricții impuse.

În contextul în care libertatea de circulaţie, de mișcare de socializare sunt tot mai restrânse, romeo24.live, vine cu soluţii eficiente şi convenabile de comunicare - Joyclub şi întâlniri online.

Întrucât dating-urile erotice realizate prin intermediul portalului online au devenit tot mai atractive şi mai interesante, în rândurile următoare ne propunem să dezvăluim mai multe detalii despre această temă.

Ce este Joyclub?

 

Joyclub este mai mult decât un portal sexual, este locul în care femeile, bărbaţii şi cuplurile doresc să găsească un plus de aventură. Aici se adună mulţi oameni care manifestă preferinţe erotice comune, care doresc să testeze mai multă pasiune. Tot aici se aduna persoanele care vor să alunge monotonia din viaţa cotidiană. Joyclub este o reţea de socializare destinată oamenilor ce doresc să condimenteze viaţa, însă nu de puţine ori, se întâmplă să descopere mai mult de atât!

Portalul, este o reţea selecta care permite membrilor cu chemări similare să se întâlnească, să se regăsească să experimenteze pasiunile ce îi apropie, fără a implica neapărat şi obligații relaţionare ulterioare.

Care sunt avantajele Joyclub

 

Statisticile realizate arată ca JoyClub este un portal foarte popular ce aduce laolaltă peste 2.750.000 de membrii cu pasiuni comune. Oameni ce provin din diferite medii. Aici nu se întâlnesc doar cei ce doresc să simtă împlinire erotică şi să aducă energie în rutină zilnică, dar se găsesc şi fotografi, organizatori de petreceri, organizatori de petreceri private pentru adulți.

• Peste 90% dintre membri acestui club apreciază, numărul mare de participanți, diferenţele sociale dintre aceştia şi varietatea culturală. Cei mai mult susțin că astfel pot găsi facil persoane cu care să experimenteze și să trăiască aventuri interesante.

• Din datele furnizate reiese că membrii portalului au anumite beneficii. În cazul femeilor înscrise nu exista taxe de înregistrare sau de utilizare. Acesta pot accesa topicurile care prezintă interes.

• Același raport scoate în evidenţă că membrii, atât femei cât şi bărbați, sunt încântaţi de existență întâlnirilor online şi a portalului, că îşi pot exploata preferințele fără a se simţi judecați sau frustraţi.

• Conform furnizorului de servicii de dating online, 28% dintre membrii portalului sunt femei, 42% domni iar 30% dintre utilizatori au ales să nu îşi dezvăluie sexul. Statisticile arată că atât femeile cât şi bărbații sunt foarte activi şi participa la numeroase discuţii.
• Numeroși participanți concretizează discuțiile inițiate pe chat, ulterior prin întâlniri live. Există şi o categorie care se aleg să focuseaza şi să se bucure de avantajul ecranului, deci rămân online la nivelul de experimentare prin intermediul camerelor live.

• Siguranţa personală şi intimitatea sunt alte avantaje de care beneficiază toţi membrii Joyclub.

• Accesibilitatea este un alt aspect apreciat, special de domni. Datele arată că raportul calitate preţ pentru experienţele trăite este mai mult decât echitabil şi consideră că taxele sunt decente.

Care sunt dezavantajele Joyclub

 

• Datele analizate de iniţiatorii proiectului arată că cei mai mulţi dintre utilizator, nu au sesizat dezavantaje în acest parteneriat. Aceştia sunt fericiţi că pot experimenta un alt mod de viaţă.
• O serie de minusuri sunt generate, la început, de incertitudine şi neîncredere personală, statisticile arătând că participanţii alungă inhibiţiile după ce sunt activi la primele topicuri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO