(P) Mozzart Bet continuă seria donațiilor către spitalele Covid

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Mozzart Bet continuă seria donațiilor către spitalele Covid
StirilePROTV

Mozzart Bet merge mai departe cu acțiunile de susținere a medicilor și a celor afectați de Covid19.

 

Mozzart Bet a donat de această dată către Spitalul de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu“ echipamente medicale de protecție, fructe proaspete și apă plată, atât de necesare în această perioadă dificilă pentru fiecare dintre cei aflați în spital.

Cu agențiile din București momentan inchise, urmare a depășirii pragului de 3/1000, Mozzart Bet a strâns o parte din personal și echipați corespunzător cu mănuși și măști, s-au deplasat la institutul menționat.

Alături de cadrele medicale produsele au fost descărcate și pregătite pentru a fi puse în folosință.

„Această acțiune face parte dintr-o serie de donații către spitalele din Romania, pe care Mozzart Bet le va face constant. Este îmbucurător să știm că putem da o mână de ajutor celor care au cu adevărat nevoie în această perioadă. Medicii au nevoie de energie dar și de protecție, astfel că le-am asigurat un minim necesar de fructe proaspete, măști, combinezoane si mănuși de unica folosință”, ne-a declarat unul din reprezentanții companiei.

Solidaritatea față de cei aflați în aceste momente în spitalele Covid este extrem de importantă, iar Mozzart Bet, nu ezită să sprijine personalul medical.

„Fiecare acțiune va fi postată pe conturile de social media Mozzart Bet Romania și orice gând pozitiv al celor aflați în comunitatea Mozzart Bet către personalul medical, va fi transmis către aceștia”, a adăugat Dan Giuraniuc, Marketing Manager în cadrul companiei.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO