"România, știi bine". EPISODUL II. Cosmin Savu: Primăria București și o vară plină de neclarități


Ultimul update: Joi 29 August 2019 09:21
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2019 08:56
Categorie: Romania, te iubesc!

“România, știi bine” continuă cu un nou episod. Cristian Leonte și Cosmin Savu discută despre Primăria București și o vară plină de neclarități.

Cosmin Savu vine la noua ediție a podcastului “România, te iubesc!” ca să ne spună ce s-a schimbat după anchetele pe care le-a realizat în primăvara aceasta.

Ce înseamnă faliment nedeclarat am văzut. S-au tăiat masiv bugete, numai că nu pentru toată lumea!

Cum se rezolvă situația companiilor declarate nelegal înființate? Salvarea vine temporar dintr-o Ordonanță de Urgență și un vot reluat.

RADET-ul încă nu e definitiv în faliment, dar asta nu ne va încălzi când va veni sentința de neevitat, la toamnă, și nici nu va repara sistemul găurit.

Transportul și poluarea, sănătatea și soluțiile pentru creșterea orașului sunt în continuare la rând, foarte jos sau în așteptare.

Și dacă principalele personaje ale administrației, începând cu primarul Gabriela Firea, au răspuns totuși, între timp, întrebărilor noastre. Stați puțin, întrebărilor voastre, de fapt!

 Ediția ”România, știi bine”, în format podcast, mai jos:


România, te iubesc! lansează podcastul “România, știi bine”. Paula Herlo, despre adopțiile din România

Săptămânal, exclusiv pe stirileprotv.ro și pe pagina de Facebook a Stirilor ProTV si a emisiunii “România, te iubesc!”, Cristian Leonte și unul dintre corespondenții emisiunii vor discuta despre unul dintre cele mai interesante subiecte dezbătute.

Edițiile ”România, știi bine” vor fi disponibile, în format de podcast pe Spotify, dar și pe aplicațiile de Android și iOS.