România, te iubesc! lansează podcastul "România, știi bine". Paula Herlo, despre adopțiile din România

Ultima actualizare: 04-07-2019 09:55

După o mulțime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din România, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase lansează "România, știi bine".

Săptămânal, exclusiv pe stirileprotv.ro și pe pagina de Facebook a emisiunii "România, te iubesc!", Cristian Leonte și unul dintre corespondenții emisiunii vor discuta despre unul dintre cele mai interesante subiecte dezbătute.

Ascultă aici în format Podcast prima ediție ”România, știi bine”

Podcast "România, știi bine" - primul episod poate fi ascultat si AICI!

 

Subiectul de azi va fi comentat de Paula Herlo cu toată exepriența ei de corespondent special, va fi pus în contextul anchetelor despre copiii abandonați și despre cei tratați cu neuroleptice în centrele de plasament, va urmări traseul legal și va discuta despre ce se poate face ca o astfel de situație, astfel de situații, să nu mai apară.

Edițiile ”România, știi bine” vor fi disponibile, în curând, ca podcast pe Spotify, dar și pe aplicațiile de Android și iOS.

Astfel, Cristian Leonte și Paula Herlo au dezbătut subiectul adopțiilor, dar și cazul Sorinei, fetița care a fost adoptată de o familie de români stabilită în America.

”Vara aceasta vă dăm întâlnire online, la podcasturile “Romania, știi bine”. Primul nostru podcast lămurește ce vă propunem: este vorba despre subiectul acestor zile, fetița de 8 ani luată din casa fostei familii de asistenți maternali care a crescut-o pentru a fi dată familiei care a adoptat-o legal", spune Cristian Leonte, moderatorul discuțiilor din cadrul podcastului.

Paula Herlo, despre adopțiile din România: ”Copiii abandonați sunt victime sigure!”

"Copiii abandonați sunt victime sigure în momentul în care intră în sistem. Ce am văzut zilele astea în cazul Sorinei e doar uleiul care a ajuns la suprafață”, spune Paula Herlo în podcastul România, știi bine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO