Cartea ”Ne facem bine”, a echipei ”România, te iubesc”, este bestseller la Humanitas

Ultima actualizare: 22-12-2019 09:54

Într-un turneu impresionant prin țară a fost și echipa emisiunii "România, te iubesc!". Colegii noștri au lansat a doua carte: "Ne facem bine", iar sute de români le-au fost alături.

Finalul acestor întâlniri a fost într-o librărie din Bucureșți, unde jurnaliștii au vorbit despre poveștile prezentate în cartea devenită deja bestseller.

Cu aplauze, bucurie și mult interes - așa a fost primită echipa "România, te iubesc!" în orașele în care a lansat cartea intitulată "Ne facem bine". Turneul, început în Bucureșți, a continuat din Bacău, până în Baia Mare ori Sibiu.

Paula Herlo: "Cartea asta este o bună ocazie pentru noi de a coborî din televizoare și de a ne întâlni cu cei care ne privesc și, mai nou, cu cei care ne citesc."

"Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărți. Oamenii care s-au ridicat deasupra propriei condiții, unii deasupra vremurilor, și și-au dus tot mai sus visul, familia, comunitatea." Cu aceste cuvinte suntem invitați să descoperim poveștile menite să ne motiveze.

Alex Dima: "Avem foarte multe povești. Una dintre poveștile pe care eu le-am făcut este despre așezământul de la Rădăuți. Este un așezământ de copii. I-am spus salvatorii de suflete - pentru că asta se întâmplă acolo."

Volumul a fost lansat și în acest loc despre care Alex Dima a scris în carte. Și, după întâlniri emoționante în țară, jurnaliștii au ajuns din nou în Capitală, unde, într-o librărie, au vorbit cu numeroși oameni care susțin idei și proiecte benefice României.

Paul Angelescu: "Cred că pentru a face bine trebuie să începi prin a face bine în pătrățica ta acolo unde ești, să încerci să-ti faci treaba, profesia cât mai bine, și de aceea în carte am decis să spun poveștile a 4 persoanje care au excelat în domeniile lor de activitate."

Cristian Leonte: "Puteți să luați din cartea aceasta oricare din exemple și să îl sprijiniți, iar dacă nu vă este suficient niciun exemplu de aici, faceți voi exemplu vostru, pentru că iată-i pe cei din carte cum au putut."

Rareș Năstase: "În această carte veți descoperi și bucuria și curiozitatea, dar poate și scepticismul cu care noi am abordat anumite probleme."

Volumul vine la 30 de la Revoluție și aduce în față exemple de schimbare, rezultate ale unei tranziții destul de greoaie.

Cosmin Savu: "Îmi amintesc că adolescent fiind, tânăr rebel prin anii 90, reproșam părinților mei că nu au ieșit mai devreme în stradă. A trecut timpul, eu m-am maturizat, am o fetiță și am început să pun problema dacă o să se uite și ea la mine și o să spună "voi ce ați făcut 30 de ani?"."

Cartea "Ne facem bine" este bestseller al editurii Humanitas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO