Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Ultima actualizare: 26-04-2013 11:42
Neti Sandu, Elena Lasconi, horoscop, zodii

Soarele intra in zodia Taur pe data de 19 aprilie. Asta inseamna ca in special cei nascuti in aceasta zodie se vor simti mai energici, mai plini de viata. Pur si simplu revitalizati.

Taurul reprezinta casa banilor, a salariului si a contractelor de afaceri. Ceea ce inseamna ca in aceasta perioada avem toate sansele sa primim banii care ni se cuvin : adica salariul la zi si cei pe care nu i-am incasat la timp.

Berbec

Vin niste bani. Poate din urma sau din colaborari sau partenerul de viata aduce ceva in plus. Atentie cand semnati clauzele intr-un contract.

Taur

Doza de energie. Venus intra in zodia Taurului. Primiti astfel sclipirea esteticului, a frumosului. Marele benefic este in casa banilor. Sume de bani va trec prin mana. Va imbunatatiti viata de familie. Atentie, cheltuiti mai putin. Aflati daca mai puteti prelungi o relatie.

Gemeni

Atentie la sanatate. A voastra si a celor din familie.

Rac

Mai multe posibilitati in aceasta perioada sa iesiti in lume si sa socializati.

Leu

Este sansa voastra pe anul acesta sa faceti ceva in cariera. Poate plecati in strainate la o bursa, job. Puteti capata o functie, lua un examen. Ceva probleme in casa, poate cineva care are nevoie de ingrijiri medicale sau financiare din partea voastra.

Fecioara

Succes la invatatura, la lucrari de doctorat, masterat. Daca doriti sa calatoriti este un bun prilej. Perioada buna pentru legalizari.

Balanta

Pot intra bani. Apare insa si o cheltuiala mai mare. Poate cu vacante, cadouri. Atentie la sanatate, la zona genitala. Poate semnati si ceva acte.

Scorpion

Atentie la parteneriatele de afaceri, la contracte. Un ochi in plus aruncat nu strica niciodata. Treceti in revista ofertele de lucru, aflati daca sunteti pregatit pentru o schimbare. Poate ar trebui sa asteptati pana in iulie, din cauza lui Saturn.

Sagetator

Sanse de a va face remarcat la serviciu, munciti mult, pot sa apara si ceva bani. Lucrati ceva si prin casa. Intrarea in Taur va ofera un RMN in ceea ce priveste sanatatea.

Capricorn

Se anima frumos casa sentimentelor, poate va decideti sa va casatoriti, acum e momentul. Daca va doriti copil acesta este momentul. Creativitate, gasiti o indeletnicire pentru timpul liber. Lunga cautare spirituala.

Varsator

Efort, bani ca sa arate lucrurile cum trebuie. Poate va pregatiti de o logodna sau se pregateste o nastere.

Pesti

Casa mentala frumoasa, va ganditi la lucruri deosebite, aveti o stare foarte buna psihica si fizica. E activata si casa drumurilor scurte, va delectati.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO