Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Ultima actualizare: 12-10-2013 06:54
Neti Sandu si Elena Lasconi

Planeta Mercur va intra in miscare retrograda incepand din 21 octombrie pana in 10 noiembrie. Toata actiunea area loc in zodia Scorpion.

Asta inseamna ca, in tot acest timp, Mercur retrograd va scotoci si va scoate la iveala secrete incomode. In plus, ne oblige sa ne reglam conturile, sa echilibram balanta financiara. Atentie! Mai ales in aceasta perioada e bine sa scapam de datorii.

Grija si la capitolul sanatate! Mercur retrograd in Scorpion ne atrage atentia asupra riscului de cronicizare a unei afectiuni aparent minore. Asa ca e important sa apelam la ajutorul medicilor si sa nu ne tratam “dupa ureche”.

Berbec

Situatie legata de banci, credite, notariat, mostenire, cadastru, succesiune. Un control medical, o serie de investigatii. Daca le faceti in aceasta perioada, e bine sa le reluati dupa. De asemenea, e indicat sa fiti mai toleranti la capitolul sentimental, sa nu fortati nota cand nu e cazul.

Taur

Discutii cu partenerul de viata sau cu cineva tanar ori partenerul de afaceri. Apar negocieri si se poate renunta la un proces, ori apare o sentinta definitiva in favoarea voastra daca acesta a inceput tot pe un Mercur retrograd. Alaturi de cei cu care lucrati, echipa de la serviciu, trebuie restabilita zona comunicarii. E o problema cu care va veti confrunta doi ani, trebuie sa gasiti resursele pentru a relationa corect, pentru a fi comunicativ si inteles.

Gemeni

Trebuie sa se incheie o situatie si sa se inceapa ceva nou in avantajul vostru. Poate acceptati o oferta de job, de exemplu. E perioada in care se refac jocurile. Apar ceva reparatii in casa. Analize, atentie la sanatate, a voastra sau a cuiva apropiat. Poate vi se schimba un tratament care nu mergea.

Rac

Daca nu ati avut curaj sa faceti o schimbare, acum ar putea fi momentul. Accesati resurse interioare de creativitate. Din frustrare pot iesi cateodata opere artistice excelente. Va ocupati de propria persoana, mergeti la sala, spa. Va petreceti timpul frumos cu familia. Alocati o suma copilului pentru un hobby. Sentimental, o relatie scoate la iveala lucruri ce au fost ascunse. Mercur retrograd va da posibilitatea sa dati de o persoana de care nu mai stiati nimic de ceva timp. Un fel de dragoste la a doua vedere.

Leu

Schimbari in casa: o reparatie, construiti ceva. Poate fi si casa parintilor. Sanse sa vina cineva de la drum lung si sa-i gazduiti cateva zile. Recurgeti la o agentie imobiliara ca sa gasiti un chirias sau sa o vindeti. Problema de sanatate a cuiva din familie. Posibil sa semnati acte, atentie sa fie totul in regula, Mercur e retrograd.

Fecioara

Reactualizati acte, plati, au legatura cu scoala, cu testele. Atentie sa nu luati o amenda. Nu incalcati reguli in general, in aceasta perioada. Mercur retrograd poate insemna si concediu medical, asadar aveti grija sa fie totul bine cu voi, copilul, parintii.

Balanta

Casa contractelor, salariilor, parteneriatului. Rescris un act ce are legatura cu baza de la care pornim ca sa luam salariul. O baza legala. Acum trebuie rezolvat totul pentru ca sa fie bine la sfarsitul anului.

Scorpion

Trebuie sa va invatati lectia: renuntarea la orgoliu, la firea razbunatoare. Iertati. Verificati actele, ca nu cumva sa fi expirat. Mergeti la un control daca va doare ceva. Mercur retrograd arata ca o problema a fost neglijata. Ori schimbati-va atitudinea si va fi mai bine.

Sagetator

Casa sanatatii cronice, au fost lucruri neluate in seama. Posibil sa ajutati pe cineva bolnav. E o perioada in care sa faceti surprize placute.

Capricorn

Faceti selectie printre prieteni. Vreti sa va preschimbati in ceva ideal. E o perioada in care grupul nu va mai ocupa un loc atat de important.

Varsator

Vreti succes, insa trebuie sa munciti mult pentru el. Sa dati un test probabil. Acte, inchideti un credit, reesalonati, oricum ceva important pentru voi. Mergeti la vizionari sau e posibila o perioada de tatonare pentru un nou job.

Pesti

Examen important, va inscrieti la masterat, doctorat, poate depuneti acte pentru a pleca in strainate. Apar insa mici lucruri ce va pot intoarce din drum.  Posibil sa va casatoriti dupa 10 noiembrie.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO