Cei 32 de cai infometati la o ferma din Fierbinti, confiscati de autoritati


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2012 16:19
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stop torturarii animalelor

Cei 32 de cai care au trait in conditii de neimaginat la
ferma din comuna Fierbinti, din Ialomita, au trecut de acum in grija primariei. Proprietarii au fost decazuti din drepturi, dupa ce politia animalelor i-a actionat in instanta.

Miercuri s-a pus in aplicare executarea silita.

Coincidenta stranie sau nu atucni cand executorul a intrat in grajurile din Fierbinti a gasit numai 3 animale cei mai frumosi 3 cai. Ceilalti 27 au fost gasiti pe un camp in apropiere.

Caii au fost identificati de medicii Directiei sanitar veterinare si trecuti sub autoritatea temporara a primariei Fierbinti. Raman insa in acelelasi grajduri pentru ca edilul din comuna nu are unde sa-i duca.

Dorin Cristian Dragoi, cel care acum doi ani figura properietar al hergheliei, a facut o singura precizare prin reprezentantul sau: caii nu sufera de vreo boala.

Caii de la Fierbinti apar in acte inca din septembrie 1998 atunci societatea Standard Nutricia, actualmente Standard Snacks aflata in procedura de faliment, a vandut 16 animale lui Dorin Cristian Dragoi. Caii reprezentau aport de capital social cu o valoare de 74 milioane lei vechi in societatea Caballero Club SRL.

Cristian Dorin Dragoi a fost timp de 2 ani asociat unic si administrator al acestei societati. Apoi a cesionat 90% din capitalul social catre Kensington Corporate Investments SRL, actualmente Dream Cereals SRL, societate detinuta in proportie de 90% tot de el si 10% de Costache Aurelia. Restul de 10% din capitalul Caballero Club SRL ii apartine lui Ioachim Dragoi tatal omului de afaceri.

Intre timp caii s-au inmultit si acum sunt in numar de 30. Patru animale au murit insa in ultimele doua saptamani de foame si sete spun specialistii.
 

 

Lasate sa moara de foame! Animale gasite numai piele si os in jud. Olt
Tragic! Caine erou pe frontul din Afgansitan, eutanasiat din greseala...
Zeci de cai de rasa dintr-un grajd din Ialomita, numai piele si os
VIDEO PROTVPLUS.RO