Inima noua pentru un tanar din Sibiu!

Ultima actualizare: 05-05-2012 07:17

Cu o saptamana inainte de a implini 26 de ani, un tanar din Sibiu a primit in dar o inima noua. Grav bolnav, starea lui se inrautatise atat de mult, incat rudele sale nici nu mai indrazneau sa se gandeasca la aniversare.

Minunea s-a produs astazi: tanarul a fost operat la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu-Mures. Inima care ii bate acum in piept este a unei tinere de 30 de ani, care a suferit un accident cerebral.

Rudele tinerei aflata in moarte cerebrala au reusit sa vada dincolo de durerea lor sfasietoare si au fost de acord sa-i doneze organele, salvand astfel alte vieti.

De patru ani, tanarul de 26 de ani si familia sa asteaptau o minune. In ultima vreme, si sperantele le-au pierit. Starea baiatului s-a tot inrautatit si telefonul care a anuntat veste buna a venit cand nici macar nu se mai asteptau. Dupa atata asteptare, familia tanarului se roaga acum ca organismul sau, extrem de slabit, sa nu respinga inima cea noua.

Celelalte organe prelevate de la tanara de 30 de ani vor salva inca doua vieti: rinichii ei vor ajunge la Cluj, unde se fac de zor teste, pentru a se descoperi persoanele compatibile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO