Un nou caz Elodia? O femeie din Arges, de negasit de cateva luni!

12-11-2008 00:00


O disparitie care seamana tot mai mult cu o crima ii tine in stare de alerta pe politistii din Arges. Sunt aproape patru luni de cand incearca sa gaseasca o femeie de 42 de ani, despre care rudele nu mai stiu nimic.

Noi zicem ca e moarta, ca ar fi dat si ea un telefon din strainatate, daca ar fi fost. Macar la copii. Era ceva care nu prea se potrivea.
Aritia Vatasoiu - vecina femeii
Iubitul celei disparute a declarat ca aceasta ar fi plecat in Italia, la munca. Dar nici urma de ea acolo. Politistii si-au indreptat asadar atentia asupra individului: un detinut violent, banuit ca ar fi ucis-o pe cea cu care traia si i-ar fi ascuns cadavrul.

Anchetatorii cred ca femeia, mama a doi copii de 19 si 20 de ani, n-a iesit din tara. De cautat, au cautat-o pretutindeni, spun ei. Pana si in fantanile aflate la cativa kilometri de locuinta sa.

Au scotocit de doua ori si dealurile si campurile din jurul comunei Harsesti unde locuia. Nici cainii special dresati n-au reusit sa dea de vreo urma. Nimeni nu mai stie nimic de Ioana Paraschiv de la sfarsitul lui iulie.

Anchetatorii iau serios in calcul varianta crimei. Incearca sa afle daca nu cumva iubitul femeii, care a stat ani multi la inchisoare, are vreo legatura cu disparitia. Omul a ajuns dupa gratii pentru niste furturi, iar intr-o zi si-a ucis in bataie un coleg de celula.

Eliberat in martie, a intalnit-o pe femeie si au locuit impreuna cateva luni. Apoi, ea a disparut brusc, iar el s-a intors la inchisoare, pentru ca a condus fara permis, baut si a ranit grav un om. Apropiatii se tem ca femeia a sfarsit rau, cu toate ca iubitul ei a raspandit zvonul ca ea a plecat sa munceasca in strainatate.

Urmatorul pas in ancheta: testul cu detectorul de minciuni la care va fi supus in inchisoare iubitul celei disparute.

VIDEO PROTVPLUS.RO