A comis aproape 200 de furturi, dar politistii nu au ce sa ii faca!

Ultima actualizare: 29-10-2012 10:42

Un baiat de 14 ani, din Botosani, a reusit sa-i surprinda chiar si pe politisti, dupa ce a comis aproape 200 de furturi si a scapat, de fiecare data, nepedepsit. 

Ultima isprava a facut-o recent, cand a condus o masina furata de la Botosani pina la Suceava. 

Dupa ce a furat masina, baiatul si-a invitat la plimbare alti trei amici. A condus mai bine de 40 de kilometri pe Drumul European E58. Abia la Suceava, a fost observat de un echipaj de politie, care i-a facut semn sa opreasca. Cand s-au vazut incoltiti, cei patru baieti s-au dat jos din masina si au rupt-o la fuga. Au fost prinsi abia dupa o jumatate de ora de urmarire prin oras. 

Copilul aflat la volan s-a ales cu inca un dosar penal. Mai are alte 16 pe rol, dar deocamdata, Tribunalul n-a luat impotriva lui nicio masura. 

Desi baiatul le da batai de cap de doi ani de zile, politistii spun ca nu au cum sa il opreasca. Si Directia pentru Protectia Copilului a incercat in zadar sa il ia intr-un centru de plasament. Fara acordul parintilor lui, n-a putut face insa nimic.

Singura solutie este ca instanta sa ia o hotarare impotriva lui. Chiar si asa, copilul risca cel mult sa fie internat intr-un centru de reeducare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO