Barbat gasit mutilat de sobolani intr-un parau!

Ultima actualizare: 11-07-2012 01:01

Poveste macabra in Hunedoara, unde un barbat de 46 de ani a pierit intr-un mod sinistru. Omul a cazut intr-un parau si a fost gasit mort, cu trupul mutilat de muscaturile sobolanilor.

Barbatul din Simeria mergea luni seara spre casa. In drum, trebuia sa treaca peste un podet. Cum era, se pare, baut, omul nu si-a putut tine echilibrul si a cazut.

Sotia a incercat sa-i dea de urma si a luat-o pe drumul pe care stia ca trebuie sa vina barbatul acasa. A refacut tot traseul, insa nu l-a gasit. Marti dimineata, un pescar i-a vazut trupul fara viata, plin de muscaturi, si a anuntat politia.

Familia barbatului mort este socata. Au incercat luni seara sa-l convinga sa nu plece din casa, pentru ca era ametit, dar nu a fost chip. A insistat sa se duca la un prieten, sa-l ajute sa repare o drujba.

Trupul omului a fost dus la morga pentru necropsie, ca sa se stabileasca exact cum a sfarsit barbatul. Omul locuia impreuna cu sotia si inca sase persoane intr-un canton CFR izolat, intre Simeria si Orastie.

Barbatul a lasat in urma lui o familie numeroasa. Avea cinci copii, doi nepoti mici si inca unul care urmeaza sa se nasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO