Vremea mustului a adus nenorocire intr-o familie din Mehedinti!


Ultimul update: Marti 11 Septembrie 2012 18:58
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Craiova
Pivnita nu avea aerisire

Un barbat de 69 de ani a murit intoxicat cu aburi de alcool in timp ce facea must. Sotia lui a cazut si ea la pamant cand a vrut sa-l salveze, dar, din fericire, pe ea au gasit-o niste vecini la timp.

Norocul batranei a fost ca nepotelul ei de 4 ani a coborat si el in beci, ca sa vada ce-i fac bunicii. Cand i-a vazut intinsi, a alertat pe toata lumea.

Cei doi soti au cules acum cateva zile via si au pus boabele in butoaie, la fermentat. Barbatul a vrut sa verifice daca mustul incepe sa se transforme in vin si a coborat in beci. Un miros intepator l-a rapus insa imediat.

Se pare ca inauntru se acumulase oxid de carbon de la mustul intrat deja in fermentatie. Dupa putin timp, sotia lui a vrut sa-l cheme in casa, asa ca a coborat si ea in beci. A incercat sa ii vina in ajutor sotului, dar a lesinat imediat.

Incaperea este foarte stramta si neaerisita, asa ca inauntru s-a acumulat o cantitate foarte mare de gaz. In butoaie erau sute de litri de must si in jur mai multe vase cu struguri fermentati. Suficient ca in beci sa nu se mai poata respira.

Femeia, si ea in varsta de 69 de ani, era aproape in coma cand a sosit medicul din sat. A reusit insa sa s-o resusciteze. Ea fost externata si s-a intors acasa, insa acum trebuie sa se pregateasca sa-si inmormanteze sotul.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO