Vasile Dâncu, audiat la DNA în dosarul insulei Belina, unde a fost la pescuit cu Dragnea


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017 14:39
Categorie: Stiri Justitie
Vasile Dancu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, participa la sedinta de guvern

Fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării Vasile Dâncu a ajuns joi, în jurul orei 14:00, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, şi a ieşit după aproape o oră.

Fostul vicepremier a ieşit după o oră din sediul DNA. El a precizat că e prima dată când dă declaraţii în dosarul Belina şi a spus că "probabil e vorba de proprietari", dar nu ştie nimic despre asta şi nici despre hotărârile de Guvern, dat fiind că au fost luate în 2013, când nu avea nicio funcţie publică.

"Vor să afle ce am văzut, am fost odată la pescuit acolo, cu Liviu Dragnea", a spus fostul vicepremier, care a afirmat că are calitate de martor.

"A povestit o anumită situaţie în care s-a aflat", a declarat avocatul lui Vasile Dâncu. Ea a confirmat că s-a discutat despre o situaţie în care Dâncu a fost la pescuit cu Liviu Dragnea la Belina. "Din punctul meu de vedere, ca avocat, nu a avut legătură cu cauza"

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO