”Rromania” pe pagina de Facebook a Federatiei Internationale de Scrima sub pozele de la finala. Reactiile romanilor

Ultima actualizare: 15-08-2016 07:12
eroare facebook

Eroare pe pagina de Facebook a Federatiei Internationale de Scrima, care a scris ”Rromania” in descrierea fotografiilor in care anunta medalia de aur la spada a echipei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

In numeroase comentarii, oamenii au cerut rectificarea greselii, relateaza News.ro.

In descrierea fotografiilor de la finala de spada feminin Romania-China, castigata de tara noastra, pe pagina de Facebook a Federatiei Internationale de Scrima (FIE), scrie: ”Rio de Janeiro, 11 august 2016 Women's epee team final Gold medal Rromania vs China Olympics Rio2016”. Aceasta eroare de editare a atras comentariile multor romani, care cer rectificarea numelui tarii.

Majoritatea celor care comenteaza admit ca, in mod sigur, este vorba despre o eroare de editare, dar sunt si cateva pareri critice, cum ar fi: ”Bataie de joc intentionata la adresa romanilor. Sigur a fost intentionat”.

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a invins, joi seara, nationala Chinei, scor 44-38 si a castigat aurul olimpic, primul pentru delegatia "tricolora" la actuala editie a Jocurilor de la Rio.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO