Noua aplicatie lansata in urma cu putin timp de Facebook. Ce stie sa faca. VIDEO

08-10-2016 12:23

Facebook Events

Facebook a lansat vineri "Events", o noua aplicatie pentru mobil, un fel de calendar care le permite utilizatorilor sa gaseasca sau sa regaseasca evenimentele anuntate pe reteaua de socializare care ar putea sa ii intereseze, conform AFP.

Aplicatia "Events" este disponibila de vineri, in SUA, utilizatorilor de iPhone, urmand ca in curand sa fie lansata si o versiune compatibila Android, conform Facebook.


Facebook Events, una app independiente para los... de computerhoy

Aplicatia permite vizualizarea cu usurinta a evenimentelor de care sunt interesati prietenii din lista Facebook a fiecarui utilizator, dar si a evenimentelor anuntate pe paginile de Facebook la care utilizatorii au dat "Like". De asemenea, prin aceasta aplicatie utilizatorii sunt tinuti la curent si cu evolutia evenimentelor pentru care si-au manifestat deja interesul. In plus, aplicatia "Events" le recomanda utilizatorilor si evenimente care se produc in apropierea lor, in orasul in care locuiesc, spre exemplu, explica Agerpres

Principala calitate a aplicatiei este de a conferi vizibilitate evenimentelor care au fost anuntate de mai mult timp pe Facebook si care ar putea fi trecute cu vederea, disparand sub noile postari.

Compania Facebook nu si-a ascuns niciodata strategia de a dezvolta o familie de aplicatii mobile. Din aceasta familie fac parte, deocamdata, aplicatiile de mesagerie Messenger si WhatsApp, care au fiecare peste 1 miliard de utilizatori, precum si aplicatia pentru fotografii Instagram, care aduna peste 500 de milioane de utilizatori.
 

Sursa: Agerpres