iLikeIT. Toata lumea este cu ochii pe Apple, care isi lanseaza mult asteptatul ceas. Care sunt concurentii sai

Ultima actualizare: 12-03-2015 01:47

Congresul mobilitatii de la Barcelona, care tocmai s-a incheiat, a scos la rampa cele mai destepte ceasuri facute pana acum de mana omului.

Batalia pentru incheietura pasionatilor de gadgeturi trece la nivelul urmator. Ultimnele informatii aparute pe internet despre Apple Watch vorbesc despre un ceas care va fi bun nu doar pentru fitness, ci si pentru plati, va fi rezistent la transpiratie si va avea aplicatii. Practic, va monitoriza viata utilizatorului, dar numai vreo 2,5 ore in utilizare activa. Alte informatii, mai noi, aparute tot pe internet, arata ca ceasul va rezista 5 ore in utilizare activa.

Din ce se stie pana acum, ecranul va fi patratos, va functiona prin gesturi, dar va avea si un buton fizic.

Pe piata exista insa multe ceasuri destepte care incearca sa acapereze pasionatii de gadgeturi. Primul ceas care ne-a atras atentia a fost unul care incearca sa copieze ceasul clasic, Motorola Moto 360.

Oamenii au spus insa ca nu este suficient ca ceasul sa fie destept, ci sa fie si conectat la internet, astfel ca Samsung a lansat Gear S. Acest model insa nu area prea mare succes, deoarece este foarte mare.

Nici cei de la LG nu s-au lasat mai prejos si au lansat LG Watch Urbane: ruleaza Android Wear, masoara pulsul si pasii si are si o versiune cu conexiune la internet 4G.

Iar cel mai surprinzator dintre toate ceasurile lansate a fost Huawei Watch, care arata exact ca un ceas obisnuit, insa ruleaza Android Wear  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO