Fenomenul "Ziua Izabellei" a ajuns la iLikeIT. Ce s-a intamplat in Olanda, unde a avut loc un eveniment similar


Ultimul update: Sambata 17 Ianuarie 2015 01:39
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015 10:35
Categorie: Smart things

Pentru multi, 14 martie nu e o data aparte. Pentru Izabella insa, e ziua de nastere. Iar daca nu ati aflat pana acum cine este Izabella, inseamna ca nu sunteti conectat la noutatile din internet si la fenomenul meme.

"Ziua Izabellei" este un eveniment produs pe Facebook dintr-o eroare, care a  devenit ... viral. la aceasta invitatie au raspuns 57.000 de oameni. La scurt timp, mama fetei a aflat de aceasta intamplare si a inchis pagina, insa asta nu i-a oprit pe internauti. Si acum, daca veti cauta "ziua Izabellei" pe Facebook veti gasi .. o nebunie.

Citeste si: Cele mai bune glume despre "Ziua Izabellei". Cu cat se vinde un bilet la "petrecerea anului"

Au fost create multe pagini, false, in care romanii sunt incurajati sa participe la "ziua Izabellei". Exista o pagina dedicata acestui eveniment care are peste 20.000 de fani. In acelasi timp, au inceput sa apara tot mai multe meme-uri. Ce este un meme? O poza cu doua texte care incearca, de cele mai multe ori, sa fie haioase, pentru ca ironizeaza o situatie de fapt.

 

Lucrurile nu sunt insa chiar atat de simple. Iata ce s-a intamplat in Olanda, intr-o situatie similara. Au facut un eveniment cu ziua de nastere a unei fete si, in loc sa vina cativa prieteni, au venit cateva ... mii. S-au strans intr-un orasel olandez si au petrecut. A fost distractie pe strada, lumea a venit costumata, a avut coifuri... La un moment dat insa, a fost nevoie de interventia fortelor de ordine, pentru ca erau prea multi si au hotarat in mijlocul petrecerii ca trebuie sa se .. bata. 

 

Cele mai bune glume despre