Cum va arata cu adevarat casa inteligenta. Ne va citi emailurile sa stie cand mergem in vacanta

Ultima actualizare: 04-08-2013 06:46
Samsung Smart Home

Computerele si telefoanele mobile vor ghici dorintele si necesitatile oamenilor, scotocind prin e-mailurile sau calendarele personale.

Gadget-urile se vor comporta ca un asistent personal care ajunge sa te cunoasca de-a lungul timpului si care iti va face recomandari in functie de preferintele personale.

Noua tehnologie va fi in curand incorporata si pe electrocasnice. Astfel, frigiderul va afisa o lista cu alimentele care lipsesc, dar si cu cele de care ultilizatorul ar putea avea nevoie in urmatoarea perioada, scrie Daily Mail.

Datorita avansarii spectaculoase a tehnologiei, calculatorul sau telefonul personal va fi capabil in curand sa anticipeze dorintele tale fara sa te intrebe.

Gadget-urile vor putea cauta in e-mailuri sau in calendarul personal, iar apoi iti vor trimite sugestii conform actiunilor anterioare. De fapt, pe parcursul timpului, acestea iti vor memora preferintele si se vor comporta ca un asistent personal.

Totul va fi automat, incepand cu comanda unei cafele, pana la propuneri pentru vacanta de familie. Iti va afisa informatii despre vreme pentru urmatoarele zile, schimbul valutar sau magazine din apropiere.

Din reteua fascinanta de asistenti personali virtuali vor face parte frigiderul, ceasul desteptator, oglinda din baie, telefonul mobil sau computerul personal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO