Turneul de la Wimbledon implineste astazi 140 de ani de la inaugurare. Google a pregatit un doodle special cu aceasta ocazie

Ultima actualizare: 05-07-2017 07:21
Doodle Wimbledon

Luni incepe o noua editie a turneului de la Wimbledon, iar Google marcheaza debutul competitiei sportive cu un Doodle special.

140 de ani de la prima editie a Turneului de la Wimbledon. Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil vor evolua, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua impotriva sportivei Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in al doilea meci de pe terenul doi.

Pe terenul 4, in al doilea meci, Marius Copil, locul 85 ATP, va evolua cu germanul de 27 de ani Peter Gojowczyk, locul 140 ATP.

Tot pe acelasi teren, dupa meciul lui Copil va urma intalnirea dintre Ana Bogdan, locul 114 WTA, si Ying-Ying Duan (China), pozitia 64 in clasamentul mondial.

Sportiva Irina-Camelia Begu, locul 69 WTA, va juca, in primul tur, cu Naomi Broady (Marea Britanie), pozitia 108 in ierarhia mondiala, in al treilea meci de pe terenul 14.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO