Femeie nevazatoare, salvata de cainele sau. Figo s-a aruncat in fata autobuzului si a incasat impactul

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12

Un caine-ghid din New York este considerat un erou, dupa ce si-a salvat stapana nevazatoare dintr-un accident care s-ar fi putut sfarsi tragic.

Patrupedul, un Golden Retriever, s-a aruncat in fata unui autobuz scolar, al carui sofer nu a observat ca femeia trecea strada. Cainele curajos a incasat greul impactului si s-a ales cu rani grave la unul dintre picioare. Stapana a ajuns si ea la spital, insa amandoi se vor reface, dau asigurari medicii.

Figo, un superb Golden Retriever in varsta de 8 ani, este ghidul si companionul lui Audrey, o nevazatoare pe care o ajuta sa se descurce in viata de zi cu zi.

Fotografiile facute la locul accidentului arata ca Figo a nimerit sub roata masinii, pe care se vedeau inca urme din blana animalului. Cainele s-a ales cu rani grave la unul dintre picioarele din fata, insa a refuzat sa plece de langa stapana.

Figo a fost operat, iar acum poarta o atela, insa isi va reveni complet, spun veterinarii. Stapana lui a suferit cateva fracturi si trei coaste rupte.

Audrey Stone, stapana lui Figo: "Ii multumesc lui Dumnezeu ca il am si ca a supravietuit si el. Il iubesc".

Audrey spune ca Figo este al treilea caine ghid pe care il are si se dovedeste si cel mai devotat si curajos dintre toti. In plus, ii ofer un motiv sa se recupereze cat mai repede.

Pana cand stapana va fi externata, Figo ramane in grija unui cabinet veterinar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO