Erau ultimele zile de viata ale cainelui sau. Gestul unui tanar pentru patrupedul sau de 16 ani e impresionant

Ultima actualizare: 31-05-2015 07:03
caine

Dupa ce cainele sau a fost doagnosticat cu o boala in faza terminala, un tanar din New York a decis sa profite de timpul alaturi de cel mai bin prieten al sau si a pus la cale o excursie de neuitat, relateaza ABC News.

Thomas Neil Rodriguez l-a adoptat pe Poh in decembrie 1999, dintr-un adapost din New York, cand catelul avea doar opt saptamani. Poh a devenit de-a lungul anilor parte din familie, asa ca atunci cand a fost diagnosticat cu o boala care avea sa-i fie fatala, Thomas a fost devastat.

Cu toate acestea, a hotarat sa profite din plin de putinul timp pe care il mai avea alaturi de cainele sau, iar cei doi au plecat intr-o excursie. In decurs de sapte saptamani, au vizitat 35 de orase si au parcurs aproape 20.000 de kilometri.

"A fost o excursie grozava. Am petrecut sapte saptamani cu Poh. Nu credeam ca va trai mai mult de doua saptamani, dar a facut-o. I-a placut la nebunie, a fost ca si cand ar fi intinerit cinci ani", a povestit Thomas Neil Rodriguez.

Printre destinatiile unde au ajuns cei doi se numara Texas, North Carolina, Oregon, Arizona. Calatoria lor a fost documentata intr-o serie de imagini publicate pe Instagram, in care Thomas si-a fotografiat patrupedul in fata monumentelor consacrate din SUA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO