The One prezinta: O altfel de Zi a Copilului

Ultima actualizare: 24-09-2012 22:00

Ziua internationala a copilului se apropie si sa nu credeti ca cei mici habar n-au de existenta ei.

Ar fi bine ca in week-end sa le satisfaceti toate dorintele. Nu uitati insa ca, pe linga cadouri, si ziua trebuie petrecuta intr-un mod special.

Pentru ca tancii nu mai iau de bune povestile nemuritoare, dupa ce au descoperit internetul, actorii teatrului Ion Creanga au adaptat "Sarea in bucate" a lui Petre Ispirescu. Artistii au "furat" si cateva replici din piesele lui Shakespeare ca sa ii incite pe copiii moderni, mult mai interesati de jocuri de strategie decat de printi transformati in broaste sau de printese.

Premiera piesei "Razboiul Bucatelor" are loc chiar astazi, asa ca nu incercati sa le explicati celor mici de acasa in ce consta valoarea dragostei, si mergeti sa vada cu ochii lor varianta moderna a povestii. Daca totusi sunt mai atrasi de cinema si mai putin de teatru , filmul fantastic Calatorie in Africa trebuie bifat.

O zana, un cal inaripat si o bufnita inteleapta sunt doar cateva dintre personajele care au ajuns pe marele ecran in varianta 3D.

Relaxare pentru toata familia gasiti cu siguranta si la circul din piata Moghioros. Dresura de lei albi sau acrobatiile periculoase sigur o sa va faca placere asa ca nu mai ezitati si luati bilete la un astfel de spectacol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO