Premiera cinematografica a saptamanii: "Americanul"

Americanul

"Americanul" este cea mai noua productie cinematografica, intrata si la noi pe ecrane, in care joaca celebrul George Clooney. El este un asasin singuratic si mereu pe drumuri, care vrea sa se retraga din acest job murdar.

Si tocmai cand gasise un loc linistit si frumos unde sa se retraga, intr-o zona rurala a Italiei, ce sa vezi? Ucigasul primeste o ultima misiune.

Va suna cunoscut, probabil, aceasta "ultima misiune"... De foarte multe ori, in filme, avem criminali, mercenari, asasini care se fac baieti buni si brusc... ii "trazneste" in cap o ultima misiune.

Putem sa trecem insa cu vederea acest amanunt, pentru ca regizor este apreciatul Anton Corbijn, cel care a facut exceptionalul "Control".

Restul distributiei nu este prea cunoscuta de noi, sunt actori italieni si suedezi, astfel ca George Clooney ramane singura vedeta a filmului, care a fost destul de bine primit de public.

Citește și
george clooney
Filmul "The American", lider in box office-ul nord-american
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

O alta premiera cinematografica se numeste "Amor la distanta" si beneficiaza de aportul a trei actori iubiti de... o anumita parte a publicului. Ei se numesc Drew Barrymore, Justin Long si Christina Applegate.

V-ati prins probabil ca este vorba de un film de dragoste, in care, cea mai mare problema este caracterizata de zicala: "Ochii care nu se vad...se uita". Ei bine, in acest film, Drew Barrymore se iubeste cu Justin Long, pe care il stiti din filmele "Tarata in iad" sau "Greu de ucis 4". Cei doi insa..sunt despartiti de aceasta viata nedreapta: el se pleaca la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu, iar ea ramane la New York spre a-si consolida cariera.

Se vor desparti ei oare din cauza acestei distante? Sau credeti cumva ca sexul prin telefon ii va tine strans legati in aceasta perioada extrem de grea? Nu veti afla raspunsul, il puteti afla si singuri la Cinema Pro, dar si in alte cinematografe din tara.

Si daca vreti totusi sa vedeti si un film serios, atunci aveti la dispozitie o alta premiera, care, nu trebuie ratata. Se numeste "The Girl with the Dragon Tattoo", iar la noi pe ecrane are un titlu extrem de aiurea: "Barbati care urasc femeile".

Filmul este foarte apreciat, in special de cei care sunt pasionati de literatura, si care au citit din creatiile scriitorului suedez Stieg Larsson. El a murit in 2004, la varsta de 50 de ani, in conditii misterioase, spun fanii, si a lasat in urma sa trei volume, care au fost reunite in trilogia Millenium.

 Ei bine, acest film, "The Girl with the Dragon Tattoo", este ecranizarea primei parti din trilogia autorului, iar filmul are cea mai mare incasare pe care a obtinut-o vreodata o pelicula suedeza. De asemenea filmul a obtinut cele mai mari incasari din Europa in anul 2009. Acestea fiind spuse, probabil ca scenariul va conta mai putin, tinand cont ca urmeaza povestea unui roman.

Pe scurt, este vorba despre o crima, de la anchetarea careia incep sa porneasca o serie de dezvaluiri. Oricum, si americanii vor sa faca un film, care va purta exact acelasi titlu, dar care va iesi abia la anul. Regizor va fi nimeni altul decat David Fincher, omul care a facut, printre altele, Fight Club. Pana atunci... mergeti sa vedeti productia suedeza, pentru ca merita.

Iar daca vreti un film mai usor, care sa va faca sa radeti in acest sfarsit de saptamana, aveti la dispozitie cea mai proaspata lansare pe DVD in reteaua Pro Video, si anume filmul "Brigada pestrita". In original, filmul se numeste "Furry Vengeance" si este cu Brendan Fraser si Brooke Shields.

Va puteti uita la acest film linistiti, impreuna cu copiii. Este de fapt un fel de "Dr. Doolittle", cu mentiunea ca animalele nu vorbesc cu oamenii, ci le arunca in cap cu tot felul de obiecte, pentru ca niste firme ticaloase vor sa le distruga locuintele, adica .. padurea. Filmul este amuzant, efectele speciale sunt bine puse la punct, iar poantele... uneori reusite. Il gasiti la Pro Video si costa 49.90 de ron. Vizionare placuta.
Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Step Up 3D, lider in box office-ul romanesc
Step Up 3D, lider in box office-ul romanesc

Filmul "Dansul Dragostei 3D/ Step Up 3D" a fost lider in box office-ul romanesc in weekend-ul premierei, cu incasari de 400.086 de lei si 17.621 de spectatori, informeaza Agentia Champions.

Filmul
Filmul "The American", lider in box office-ul nord-american

Pelicula "The American", cu George Clooney in rolul principal, s-a situat in fruntea box office-ului nord-american, cu incasari de 12,96 milioane de dolari.

Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "MACHETE"

"Machete" este un film de actiune, cu actori de exceptie, care se vrea, probabil, replica mult mai cunoscutului "The Expendables". De ce? In primul rand pentru ca si "Machete" are parte de o distributie de prima clasa.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul
Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul

Cu cheltuieli tot mai mari la buget, Ministerul de Finanțe avertizează într-un document oficial că Guvernul trebuie să facă rost urgent de bani pentru toate majorările oferite în acest an electoral.