Premiera cinematografica a saptamanii: "MACHETE"

Machete

"Machete" este un film de actiune, cu actori de exceptie, care se vrea, probabil, replica mult mai cunoscutului "The Expendables". De ce? In primul rand pentru ca si "Machete" are parte de o distributie de prima clasa.

Il avem in primul rand pe Robert de Niro, urmat de Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan si batranul resuscitat, dar mereu in forma Don Johnson.

Ei bine, in rolul principal il avem pe fiorosul Danny Trejo - iar daca numele lui nu va spune nimic, atunci mutra lui de cutitar sigur o sa va dea fiori pe sira spinarii. L-ati mai vazut in multe alte filme, iar cele mai cunoscute sunt "Urban Justice", "Grindhouse", "Con Air" sau celebrul "Desperado".

De aceasta data Danny Trejo a primit un rol care a fost creat special pentru el, acela al unui cutitar atat de bun, incat nu-i de mirare ca era fost agent federal! Si tot arsenalul lui de lupta este ...ascutit. Cutite, lame, sabii - tot ce taie e in mainile lui - si le arunca in dusmani cu o maiestrie incredibila.

Filmul este regizat de Robert Rodriguez, ceea ce spune multe despre stilul acestui film, comparat chiar si cu cel al lui Quentin Tarantino.

Citește și
The Expendables
Premiera cinematografica a saptamanii: "Eroi de sacrificiu"
Războiul din Ucraina s-ar încheia în două săptămâni, dacă Occidentul şi-ar înceta sprijinul, susţine Moscova

Iar daca nu sunteti amatori de cutite, gloante si sange, atunci sigur o sa va placa, in schimb, "Marmaduke". Este o productie pentru toate varstele, pentru ca avem parte de niste actori ... mai deosebiti: niste caini si cateva pisici, care vorbesc, glumesc si au parte de intamplari traznite, care o sa va lase cu gura cascata.

Exista si actori adevarati, in carne si oase, insa ei sunt neimportanti, in comparatie cu animalele realizate in mare parte pe calculator, ale caror voci sunt mult mai celebre. Astfel, vocea principala, a marelui caine danez, apartine actorului de comedie Owen Wilson. Ajutorul sau din film, motanul Carlos, are vocea lui George Lopez, iar pe parcurs, vom auzi de asemenea, vocile lui Kiefer Sutherland sau chiar a cantaretei Fergie.

Pe site-ul de specialitate IMDB, acest film este cotat foarte prost: are nota de 2,6 - insa asta nu trebuie sa va descurajeze, daca va veti duce la cinema doar cu ideea de distractie, si nu cu pretentia ca vreti sa vedeti un film de arta.

Si tot in ideea de distractie, dar, de aceasta data si cu putina arta, puteti merge la filmul "Step Up 3D". In cazul in care nu stiti absolut nimic despre aceasta pelicula, atunci trebuie sa aflati ca este urmarea unui film foarte reusit din anul 2006, care s-a numit tot "Step Up", numai ca acum, in 2010, avem parte cea mai reusita inovatie, si anume formatul tridimensional.

Vom vedea acest film cu ochelari 3D si vom intra in atmosfera fierbine a luptelor muzicale, duse intre cei mai tari dansatori ai lumii. Este un film muzical, dedicat in primul rand tinerilor, cu piese care rup topurile "dance" chiar si acum. Il puteti vedea la Cinema Pro, dar si in alte cinematografe din tara.

Si pentru ca suntem la capitolul film-muzical, nu trebuie ratata viitoarea lansare pe DVD, in reteaua Pro Video, a productiei "Crazy Heart". Este un film de Oscar, pentru rolul interpretat magistral de Jeff Bridges, care joaca pe post de canteret de muzica country, insa unul ratat ...

Adica este distrus de bautura, il doare fix ..undeva de cariera lui si, colac peste pupaza, se intalneste la un moment dat cu cel pe care l-a invatat meserie, dar care acum ...este cea mai mare vedeta de country.

Muzica este frumoasa, Collin Farel nu este prea convingator in rol de cantaret, dar poantele lui Jeff Bridges si atitudinea sa fata de viata si chiar femei ..fac tot deliciul acestui film, care, va aparea in curand la Pro Video.

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
Citește și...
Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "Karate Kid"

Saptamana aceasta avem parte de un film cu un titlu celebru in anii '80: se numeste, simplu, "Karate Kid" si continua seria inceputa in 1987. Sa nu credeti ca povestea are vreo legatura cu seriile anterioare, va puteti duce linistiti la acest film.

Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "Eroi de sacrificiu"

Cu siguranta, cel mai asteptat film al acestei saptamani, daca nu al lunii august, este "The Expendables". La noi, pe ecrane, poarta titlul de "Eroi de sacrificiu", si, asa cum probabil stiti deja, are in distributie o gramada de actori celebri.

Stallone si Mickey Rourke, eroi de sacrificiu in viata reala si la cinema
Stallone si Mickey Rourke, eroi de sacrificiu in viata reala si la cinema

Celebrii actori Sylvester Stallone si Mickey Rourke se pot lauda cu o prietenie lunga de o viata, care a inceput chiar de la nasterea lui Rourke.

Recomandări
Analist: Fotografia în care Joe Biden îl ține de braț pe Klaus Iohannis arată că discută ceva important
Analist: Fotografia în care Joe Biden îl ține de braț pe Klaus Iohannis arată că discută ceva important

"Ați depășit toate așteptările!" Asta i-a transmis Joe Biden lui Klaus Iohannis într-o discuție purtată la Casa Albă. Președintele american a lăudat relația bună și de durată cu România, cu atât mai importantă în contextul conflictului din Ucraina.

Starea lui Florin Piersic este stabilă, dar are o infecție generalizată în organism. De ce s-a făcut transferul la București
Starea lui Florin Piersic este stabilă, dar are o infecție generalizată în organism. De ce s-a făcut transferul la București

Adus de la Cluj cu un avion SMURD, îndrăgitul actor Florin Piersic are o infecție generalizată în organism. Potrivit medicilor, de la spitalul Matei Balș care îl îngrijesc acum, este în stare stabilă, iar o echipă multidisciplinară îl evaluează.

Adulții care lovesc sau umilesc copiii în grădinițe și școli vor risca închisoarea. Ce presupune legea intrată în vigoare
Adulții care lovesc sau umilesc copiii în grădinițe și școli vor risca închisoarea. Ce presupune legea intrată în vigoare

În țara în care încă se petrec numeroase abuzuri în grădinițe și școli, apare în sfârșit o completare a legii pentru protecția copilului, care interzice pedepsele corporale și umilirea celor mici.