Maestri bucatari au incantat bucurestenii la Targul de Gatit in Aer Liber
Carne de strut cu rozmarin la gratar, creveti in frunza de smochin si retete de crema de usturoi, vechi de sute de ani. Cu acest meniu irezistibil s-au prezentat in Bucuresti, la Targul de Gatit in aer liber, maestrii bucatari din numeroase tari.
Vizitatorii au gustat pentru prima oara in viata bucate traditionale din Israel ori Cipru, dar n-au zis "nu" nici la o palinca de-a noastra.
In aceste sosuri-minune vizitatorii targului au intins cate o caracatita uscata la soare sau un crevete rumenit pe gratar. Alti bucatari i-au ademenit apoi cu frigarui de strut cu rozmarin.
Alegeri 2024
12:16
Cine intră în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Cotele pe care le au candidații la casele de pariuri
12:08
Cine intră în turul 2. Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr
12:07
Cine intră în turul 2. Ce arată cel mai recent sondaj, publicat cu două zile înaintea alegerilor
11:57
Ce salariu are președintele României. Unde se situează Klaus Iohannis față de alți șefi de stat din Europa
Dar cum sa gusti din atatea bunatati daca nu iti faci inainte pofta de mancare? O familie din Bihor a venit la targ cu un cazan de palinca...
S-au intrecut in maiestrie astazi specialisti din peste 10 tari si o vor mai face pana duminica dupa-amiaza, cand se va inchide targul din Parcul Izvor!