Maestri bucatari au incantat bucurestenii la Targul de Gatit in Aer Liber

08-05-2010 00:00


Carne de strut cu rozmarin la gratar, creveti in frunza de smochin si retete de crema de usturoi, vechi de sute de ani. Cu acest meniu irezistibil s-au prezentat in Bucuresti, la Targul de Gatit in aer liber, maestrii bucatari din numeroase tari.

Vizitatorii au gustat pentru prima oara in viata bucate traditionale din Israel ori Cipru, dar n-au zis "nu" nici la o palinca de-a noastra.

In aceste sosuri-minune vizitatorii targului au intins cate o caracatita uscata la soare sau un crevete rumenit pe gratar. Alti bucatari i-au ademenit apoi cu frigarui de strut cu rozmarin.

Dar cum sa gusti din atatea bunatati daca nu iti faci inainte pofta de mancare? O familie din Bihor a venit la targ cu un cazan de palinca...

S-au intrecut in maiestrie astazi specialisti din peste 10 tari si o vor mai face pana duminica dupa-amiaza, cand se va inchide targul din Parcul Izvor!
 

Tags: targuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO