Maestri bucatari au incantat bucurestenii la Targul de Gatit in Aer Liber
Carne de strut cu rozmarin la gratar, creveti in frunza de smochin si retete de crema de usturoi, vechi de sute de ani. Cu acest meniu irezistibil s-au prezentat in Bucuresti, la Targul de Gatit in aer liber, maestrii bucatari din numeroase tari.
Vizitatorii au gustat pentru prima oara in viata bucate traditionale din Israel ori Cipru, dar n-au zis "nu" nici la o palinca de-a noastra.
In aceste sosuri-minune vizitatorii targului au intins cate o caracatita uscata la soare sau un crevete rumenit pe gratar. Alti bucatari i-au ademenit apoi cu frigarui de strut cu rozmarin.
Dar cum sa gusti din atatea bunatati daca nu iti faci inainte pofta de mancare? O familie din Bihor a venit la targ cu un cazan de palinca...
S-au intrecut in maiestrie astazi specialisti din peste 10 tari si o vor mai face pana duminica dupa-amiaza, cand se va inchide targul din Parcul Izvor!