Interzis pofticiosilor: Campionatul International de Gatit in Aer Liber
Evenimentul are loc la Cluj, unde 30 de bucatari din Romania si Europa se intrec in mancaruri gustoase si inedite. Sambata, de pilda, vizitatorii au gustat tocanita de creste si fudulii de cocos, jambon umplut cu smochine si berbec la protap.
Domnul bucatar a avut patru ajutoare, care au pus sub ochii vizitatorilor 13 feluri de mancare descrise in cartile de istorie. A trebuit pazit de soldati, pentru ca deja "urmasii Romei" se buluceau.
La fel s-a intamplat si la standul cu mancare arabeasca. Oamenii au ciugulit din bucatele pregatite de sase mesteri, veniti din sase tari diferite.
Alegeri 2024
22:26
Ilie Bolojan admite că a discutat cu Elena Lasconi şi cu Mircea Geoană, dar spune că nu le-a cerut celor doi să se retragă
19:17
Ce se întâmplă dacă o persoană încearcă să voteze de două ori și este identificată de sistemul de alertă
19:09
Negocieri între partidele „de dreapta”. Surse: PNL ar încerca să-l convingă pe Mircea Geoană să se retragă din cursă
15:52
AEP anunță că, în premieră, vom avea posibilitatea să vedem rezultatul alegerilor „în timp real”
Cei mai putin pretentiosi au incercat berbeci la protap sau placinta dobrogeana. Competitia continua si duminica, atunci cand bucatarii vor incerca sa doboare un record mondial si sa gateasca intr-o tigaie de 15 metri, 210 pui, adica peste 800 de portii de mancare.