Festival de tatuaje, body piercing, rock si Parazitii in Bucuresti

Dată publicare: 09-08-2010 00:00
Dată actualizare: 30-10-2012 07:31


Tatuaje

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean in cadrul evenimentului "Conventia Internationala de Tatuaje".

Prima Conventie Internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, in perioada 27-29 August 2010.

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean. In plus, in cadrul evenimentului pasionatii de tatuaje vor avea ocazia sa admire si sa cumpere accesorii, haine si multe alte lucruri care tin de cultura din jurul tatuajelor.

De asemenea, atmosfera, care se va colora in timpul zilei cu ace si vopsea, se va incinge seara de artisti cunoscuti din Romania.

Patru trupe isi dau intalnire cu publicul in cele trei zile dedicate “Body Art”-ului.

Seria concertelor va fi deschisa vineri de ACT – Tribute to Motorhead si 9.7 Richter. In schimb, atmosfera va exploda sambata, cu ajutorul celor de la Parazitii. Ultima zi se va incheia cu Rares Blues Totu Experience.

 

In toate cele trei zile publicul va petrecere pana la rasarit la afterparty-ul oficial dintr-un cunoscut club de rock bucurestean.

Evenimentul va fi locul de intalnire pentru artistii din tara si de peste hotare, o ocazie pentru publicul curios de a se lasa tatuat de mana unui artist consacrat. Sunt invitati sa participe artisti profesionisti, care, pe baza operelor create vor fi evaluati si rasplatiti cu premii in cadrul primei Conventii Internationala de Tatuaje organizata in Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro. Pretul biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile, iar cea a abonamentelor pentru toata perioada conventiei este de 57 lei.

Conform organizatorilor, "Conventia Internationala de Tatuaje se adreseaza publicului avizat in mod special care isi poate rezerva in conditii speciale un loc pe scaunul unui renumit artist invitat: George Mavridis, castigatorul targurilor de profil din lume, Dorin (RO-US), John (RO), Anghel (IN/ES), Otto (RO), Szabo (HU) si multi altii."

Sursa: Pro TV

Tags: tatuaje, bucuresti,


VIDEO PROTVPLUS.RO