Cargo, pe aceeasi scena cu Iron Maiden

31-05-2010 00:00


Cargo

Cargo, una dintre trupele rock emblematice ale Romaniei, va deschide concertul Iron Maiden care va avea loc in acesta vara la Cluj.

Cei cinci artisti MediaPro Music vor urca pe aceeasi scena cu legendara trupa metal in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente ale acestu an.

Cargo a fost infiintata in 1985 in Timisoara, are o experinata de scena de peste un sfert de secol si numara noua albume de studio, dintre care si un best of intitulat “XXII”, o compilatie ce contine cele mai cunoscute piese ale formatiei. De-a lungul celor 25 de ani de rock “greu”, trupa Cargo si-a creat un stil propriu desi a suferit mai multe schimbari de componenta. Formula actual include pe Adrian Igrisan (voce/chitara armonica), Cristian Pup (clape), Alin Achim (chitara bass), Tavi Pilan (tobe) si chitaristul Adrian Barar, membru recunoscut ca si liderul grupului.

Cargo a fost premiata pentru pentru muzica sa in nenumarate randuri, obtinand un premiu la MTV Romanian Music Awards in 2005 pentru “cea mai buna trupa rock”, dar si doua “Discuri de Aur” pentru vanzarile albumelor “Spiritus Sanctus” si “XXII”.

Concertul Iron Maiden va avea loc pe data de 15 august in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca si face parte din turneul „The Final Frontier”, ce anticipeaza aparitia albumului cu acelasi nume. Biletele sunt disponibile online, pe www.servuscluj.ro, precum si de la sediul Servus Cluj, din Str. Regele Ferdinand nr. 30, Cluj Napoca, la pretul general de 100 RON.

Sursa: MediaPro Music

Tags: cargo, iron maiden,

VIDEO PROTVPLUS.RO