Ashton Kutcher si Katherine Heigl sunt Un Cuplu Mortal! Acum si pe DVD

Un cuplu mortal

Pasiunea zilelor toride de vara si atmosfera relaxanta a vacantelor in tinuturi exotice nu sunt atat de indepartate pe cat par, pentru ca din 10 septembrie Pro Video lanseaza pe DVD comedia de actiune Un cuplu mortal/Killers.

Unul dintre barbatii cu cel mai mare succes la femei, Ashton Kutcher, joaca alaturi de Katherine Heigl in acest film. Ei va vor reda, cu siguranta, energia si buna dispozitie intr-un film plin de senzatii tari.

In regia lui Robert Luketic, care a incantat publicul feminin, si nu numai, cu alte cateva pelicule de succes: ,,Adevarul gol-golut”, ,,Blonda de la drept”, ,,Soacra mea e o scorpie”, filmul este povestea atipica a unui cuplu de-a dreptul mortal.

Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, aceasta este fortata sa ... plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos, pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei.

Peste cativa ani ... acesta se va dovedi un sot exemplar, dar nu pentru mult timp. Curand Jen va afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului.

Citește și
Adam Lambert
Adam Lambert si Jake Shears se saruta pasional. Katy Perry filmeaza
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Conform vorbelor ,,impreuna la bine si la greu’’, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de James Bond si incepe chiar sa se priceapa la asta. Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen si mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila.

Actiunea se desfasoara cu o viteza uimitoare, cei doi abia facand fata multitudinii de peripetii prin care vor fi nevoiti sa treaca, insa totul are loc intr-un ton amuzant si destul de relaxant. O comedie plina de suspans, "Un cuplu mortal" va confirma inca o data ca lui Ashton Kutcher, care semneaza si productia acestui film, i se potrivesc de minune rolurile senzuale, chimia dintre cei doi fiind mai mult decat evidenta.

Un cuplu mortal, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, la un pret recomandat de 49.9 RON.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "Americanul"

"Americanul" este cea mai noua productie cinematografica, intrata si la noi pe ecrane, in care joaca celebrul George Clooney. El este un asasin singuratic si mereu pe drumuri, care vrea sa se retraga din acest job murdar.

Adam Lambert si Jake Shears se saruta pasional. Katy Perry filmeaza
Adam Lambert si Jake Shears se saruta pasional. Katy Perry filmeaza

Nu stim exact care a fost ideea din spatele acestui videoclip realizat de cei de la Scissor Sisters si postat pe YouTube in urma cu doua zile, dar ramanem cu faptele.

Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "MACHETE"

"Machete" este un film de actiune, cu actori de exceptie, care se vrea, probabil, replica mult mai cunoscutului "The Expendables". De ce? In primul rand pentru ca si "Machete" are parte de o distributie de prima clasa.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.