Cainele nu pleaca de la macelarie, dar nici de la targul de gastronomie!

Ultima actualizare: 13-04-2012 22:05

Daca ieri va sfatuiam sa aveti grija de unde cumparati pulpe de pui, pentru astazi avem o recomandare similara in ceea ce priveste branza.


Asta dupa ce am vazut scenele filmate de un utilizator www.stirileprotv.ro, in preajma locatiei unde a fost organizat anul acesta Targul gastronomic international.

In imagini poate fi vazut un caine maidanez care se infrupta cu pofta dintr-o lada plina cu branza. Numai ca nu este vorba de o donatie din partea unui om milos, ci patrupedul profita, se pare, de neatentia unor participanti la targul gastronomic. Potrivit utilizatorului www.stirileprotv.ro, cainele infuleca din branza care urmeaza sa fie expusa si, de ce nu, si comercializata, in cadrul evenimentului.

Teoria este sprijinita si de faptul ca doi oameni (dintre care unul in halat alb) intrerup brutal ospatul maidanezului si se indreapta apoi cu branza spre cortul unde sunt expuse si alte produse alimentare.

Nu scapa insa de reprosurile cainelui, care se poate lauda ca a participat la targul gastronomic, fara sa mai plateasca biletul de intrare, in valoare de 10 lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO