Salamul de magar sau pateul de iepure, delicatese la targul gastronomic
S-au minunat de toate vizitatorii unui targ gastronomic international deschis in Bucuresti. Unii au cumparat cateva grame, macar sa le incerce gustul. Altii au spus ca nu ar da nici in ruptul capului bucatele noastre pe asa ceva.
Carnatii de magar vin din Franta si sunt expusi alaturi de pateul de iepure. Importatorul sustine ca, la cat sunt de gustosi, e pacat sa nu fie incercati, chiar daca 100 de grame costa 10 lei.
Din Italia, vin mezeluri mult mai scumpe. Carnea de porc se imbina intr-o reteta secreta cu trufe. Vanzatorii se amuza de unii cumparatori care se incumeta sa cumpere.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Printre delicatesele mai putin obisnuite este si mierea de rapita si floarea soarelui, obtinuta cu greu de apicultorii din Sibiu.
Targul cu vanzare este deschis si duminica, cand vor fi si demonstratii ale bucatarilor.