Blocati aproape o zi intreaga in masini, din cauza zapezii! FOTO si VIDEO!

08-02-2010 00:00


Blocati aproape o zi intreaga in masini, din cauza...
Blocati aproape o zi intreaga in masini, din cauza...

Un taram nemilos si extrem de periculos s-a dovedit, si duminica noapte, luni, Baraganul. A nins infiorator de mult, iar vantul dezlantuit a format munti de zapada pe sosea.
Aproape 300 de oameni au crezut ca nu vor mai putea iesi vreodata la liman.

 

Autostrada Soarelui, dar si vechiul drum care leaga Capitala de Constanta se blocasera, asa ca ruta paralizata fusese ultima lor solutie. Printre cei care au numarat si 14 ore de asteptare s-a aflat primarul Constantei, Radu Mazare, care incerca sa ajunga cu fiul la Bucuresti.

O urma de sosea, ziduri de zapada de-o parte si de alta, iar peste tot in jur sageti de zapada. Asa arata duminica noapte drumul dintre Constanta si Lehliu.

Sute de soferi n-au putut trece insa de bariera de zapada de la Lehliu Gara. Cei care au fost de acord sa-si lase masinile au fost gazduiti peste noapte intr-o sala a primariei. Altii au stat pe la localnici.

De dimineata, autoritatile au anuntat: drumul a fost deblocat. Zeci de masini au pornit atunci spre Constanta. N-au mers decat cativa kilometri, pana la Dor Marunt. Ruta abia deschisa era din nou plina de zapada.

Sub stratul de zapada, pe soferi ii astepta insa o alta capcana - asfaltul era sticla. Zeci de autoturisme au derapat si au ajuns in sant.

In Olt, pompierii si-au transformat autospecialele de interventie in autobuze. 50 de oameni dintr-o localitate izolata n-aveau cum sa ajunga la serviciu, la Slatina. Inghesuiti in vehiculul pompierilor, angajatii au ajuns intr-un final la serviciu. Spera ca drumarii sa deschida drumul, ca se si poata intoarce acasa.

Ai filmat imagini care pot deveni o stire? Trimite-le aici!

Sursa: Pro TV

Tags: ninsori, blocaje,

VIDEO PROTVPLUS.RO