Portret: Noua nunti, cinci divorturi si cativa mostenitori

×
Codul embed a fost copiat

In anul ce a trecut, lumea mondena a ras, a plans, a barfit sau, pur si simplu, a ramas cu gura-cascata si s-a minunat. Odata cu ea si suflarea romaneasca, de la vladica pana la opinca.

2008 a fost anul nuntilor cu fast, al divorturilor-bomba si al fetitelor de vedete!

Multi viseaza o nunta ca-n povesti. Multe, mai precis...Si chiar daca mirele Maruta n-a venit calare pe-un cal alb, Andra inimii lui s-a simtit ca-n basm. Ceremonia a avut loc in august, la Targu-Jiu. Potrivit traditiei, mirii au mers la Poarta Sarutului a lui Brancusi, unde Catalin si-a... sarutat apasat mireasa. Masa si dansul s-au tinut pe o insula pazita de jandarmi. N-au trecut decat vreo...800 de invitati, petalele florii vestite a showbuzz-ului romanesc. Petrecaretii s-au intrecut in vocalize la microfon, iar Mr. Happy Maruta a dansat break-dance ca sa-si recupereze jumatatea, “evaporata” de cativa prieteni in miez de noapte.

Dupa cautari asidue de mireasa frumoasa si degraba acasa, dupa ce, pe rand, Andreea Raicu si Maria Marinescu au picat testul “sarmaua si rufele”, mandrul capitan de plai Cristi Chivu a gasit, IN SFARSIT marea dragoste. O femeie care ii pronunta numele zilnic, fara sa stie ca ii va deveni sotie: Adelina Elisei, prezentatoare de stiri sportive. Chivu i-a facut marcaj strans reusind ca, intre doua meciuri, sa se aleaga si cu un urmas. Nunta a fost una cu stil, la Palatul Stirbei. Au venit fotbalisti cunoscuti si tot high-life-ul dambovitean. Cel mai bine s-a simtit Gigi Becali, care a lasat ca amintire un dans indelung admirat.

Si “pisica" Bogdan Lobont si-a pus pirostriile in secret, in septembrie. Discret, ca o felina bine dresata. Nu a considerat ca merita sa stie nici macar bunul prieten, Cristi Chivu. Desi nu ai zice, avand in vedere zbuciumul din trecutu-i amoros, Lobby e la prima casatorie. Aleasa, cum altfel decat o blonda...

Citește și
Cristina Spatar
Cristina Spatar, o regina inconjurata de diamante si de multa iubire!
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

O vara plina de peripetii a fost si pentru matusalemica Israela. Gatita ca o proaspata fecioara, doamna de 59 de ani declarati si ....doar ea stie cati nerecunoscuti si-a luat pe langa casa un “mucos” de numai de 36. Nunta mare, caci mireasa si-a permis sa scoata din conturile imobiliare, zice-se, cam un miliard. Israela si-a fracturat, insa, bazinul exact cand ii era lumea mai draga. Furata la miezul noptii, a facut cunostinta cu podeaua, dupa ce un invitat a scapat-o din brate. Oasele-i fragile s-au facut praf, dar....ghipsul nu i-a stricat luna de miere.

Si daca e bal, bal sa fie, si-a spus Cristina Spatar, care si-a vazut in sfarsit visul cu ochii. A devenit o doamna, cu acte in regula. Un barbat care o iubeste a luat-o de nevasta, scotand-o pe “nefericita” din saracia-i impartasita, pe rand, la toate posturile TV. Cristina a purtat la nunta un colier de un milion de euro. Si a avut grija sa precizeze asta. Sa nu cumva sa creada lumea ca-si punea margele de Obor!

Andreea Banica si-a dorit, cu siguranta, titlul de cea mai sexy mireasa a anului. Rochita, jobenul poznas si mirele atarnat de-o toarta nu pot fi trecute prea repede la capitolul amintiri. Blondy..na si sotul-impresar n-au stat prea mult pe ganduri in luna de miere. Da, ati ghicit: urmeaza un...urmas! Cum cantareata a avut cel mai mare numar de concerte in 2008 - peste 200 – e posibil ca bugetul familiei sa fie serios afectat la anul.

Colegi de platou la ‘Dansez pentru tine”, Wilmark si Mihai Petre si-au oficializat si ei iubirile anul acesta. Ioana micutului Will i-a nascut si un mostenitor, iar Mihai Petre i-a declarat amor inflacarat si semnat la starea civila polonezei Elwira, cea cu care danseaza, si la bine, si la rau, de mai bine de sapte ani. Nota 10, domnilor!

Daca e sa spunem CRBL s-a insurat, cu siguranta ne gandim la ceva idei traznite! Asa a fost! CRBL si Elena s-au cunoscut la “Dansez pentru tine”, iar nunta lor a fost una cu tema. CRBL s-a tras la costum precum Al Capone, iar invitatii au avut ca dress-code filmele cu gangsteri. Mirele i-a asteptat pe cei 200 de nuntasi, gatiti cu palarii, pene si blanuri, cu un camion de whisky, iar tortul a fost ornat cu gloante de martipan.

Unde e iubire, apar si... mostenitorii. Vedeta din “Inima de Tigan” si “Regina”, Nicoleta Luciu, era in plina filmare, cand a aflat ca ii va darui iubitului Zsolt un copil. Zsolt junior a venit pe lume acum trei luni, la o clinica din Ungaria. Iar mamica a alungat orice indoieli legate de silueta – care se adaptase poftelor pantagruelice ale divei: dupa nastere, Nicoleta a dat jos 35 de kilograme.

Colega de platou Ioana Ginghina, are si ea un boboc de fetita. Ruxandra a si fost botezata, iar taticul Alexandru Papadopol e mandru nevoie mare de printesele lui.

Exact de Ziua Indragostitilor, Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea de la Promotor, a adus pe lume si ea tot o fetita. A primit nota 10 de la medici si se numeste Ana Cleopatra.

Duse au fost insa zambetele de la nunta sau bucuria generata de nasterea unui copil pentru alte cupluri. 2008 a fost un an plin de divorturi. Unele, pe tacute, altele, cu scandal.

Cronica unui divort... anuntat, despartirea creatoarei de moda Romanita Iovan de pilotul Adrian Iovan, a facut sa curga rauri de cerneala. Secretoasa din fire, Romanita n-a spus prea multe. "Din vina ambilor soti", scrie la dosar. Cert e ca ea a ramas cu numele de familie si cu baietelul de trei ani. El ii plateste copilului o pensie lunara de 500 de euro. Ea e pe prima pagina din nou, cu o presupusa iubire. El e ca si inexistent.

Si, sa nu uitam uin amanunt: Romanita are o avere de vreo 12 milioane de euro, dar Adrian nu s-a ales decat cu o masina si un apartament. Cadooo de ramas-bun!

Cu multe semne de intrebare e insa un alt divort. Da, da, ACEL divort. Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg erau bine-mersi si inca indragostiti. In ochii presei, pentru ca, in secret, Mihaela era deja femeia altui barbat. Ma rog, barbat...
Dupa zece ani in care dragostea le-a adus si un copil, cei doi au decis sa apuce drumuri separate. Nici macar cunoscutilor nu le-a venit sa creada ce se intampla. La doar cateva zile dupa anuntarea divortului, Mihaela a venit cu o declaratie-soc. Se iubeste cu Dani Otil, prezentatorul TV, cu 11 ani mai mic decat ea. Detaliile divortului au palit in fata picanteriilor din noul cuplu.

Alt divort, alta poveste. Sotii Dichiseanu erau impreuna de zeci de ani, in ciuda diferentei de varsta. Asta pana cand paparazzi si-au pus in cap sa o urmareasca pe doamna Simona in timp ce se plimba linistita prin parc. Numai ca nu era singura, iar cel care o insotea nu era nici pe departe prietenul fiicei, de 20 si ceva de ani. A urmat divortul, fara prea mult tam-tam, iar ultimele zvonuri o dau pe Simona indragostita de un manechin.

Ultima despartire e insa si cea mai cea! In urma cu cateva luni, printesa Briana Caradja marturisea ca toata fericirea ei de proaspat casatorita se dusese pe apa-sambetei. Avocatul american Perry Zizzi Vito o ameninta cu moartea. Domnul ar fi vanat averea Brianei si, pentru ca nu reusea sa aiba control asupra banilor, divorta. Cele mai recente evenimente par insa sa complice toata nebunia. Prietenii cred ca Perry si un prieten al acestuia, presupus amant, vroiau sa o foloseasca pe printesa si sa ii ia... ovulele, care ar fi fost apoi implantate unei mame purtatoare. Unde sunt, oare, extraterestrii lui Robbie Williams?

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Mutu si Chivu, rasfatati cu caltabosi, sarmale si salata de boeuf
Mutu si Chivu, rasfatati cu caltabosi, sarmale si salata de boeuf

Cei mai cei doi fotbalisti de pe la noi nu isi petrec sarbatorile impreuna, dar au parte de rasfaturi traditionale, de la mancaruri, pana la cadouri.

Cristina Spatar, o regina inconjurata de diamante si de multa iubire!
Cristina Spatar, o regina inconjurata de diamante si de multa iubire!

Cristina Spatar este una dintre cele mai vanate vedete din Romania. Dupa ce mult mediatizata ei relatie cu nobilul italian Mirco Maschio s-a incheiat in pragul usii de la biserica, Cristina si-a gasit marea iubire.

Andra si Maruta, o nunta cu peste 800 de invitati
Andra si Maruta, o nunta cu peste 800 de invitati

Acum trei ani, pe cand se aflau pe litoral, la Cerbul de Aur, Andra si Maruta s-au cunoscut mai bine si si-au dat seama ca au foarte multe lucruri in comun.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.