Nu stii ce sa cumperi de Craciun? Noi te ajutam sa alegi un cadou inedit!

Felicitare de ciocolata

Cum un Craciun fara daruri este ca desertul fara oaze, ne-am gandit ca ai vrea sa-i dai un mic ajutor Mosului. Este imposibil sa fii aratat cu degetul si sa-ti fie batut obrazul daca aloci suficient timp cautarii.


Nu te lasa pacalit de primul impuls: plimba-te prin magazine, pe la targuri sau prin librarii.

Lectia de capatai pentru oricare dintre barbati, fie el si nepriceput prin definitie: doamnele sunt intotdeauna vrajite de genti, de bijuterii si de parfumuri. Bijuterii unicat, de pilda, poti gasi in magazinele online Silver 4 You, unde un pandantiv costa 73 de lei, dar in functie de dimensiuni poate ajunge si la 400.

Daca pana de idei prin care treci iti da palpitatii, caci Ajunul bate insistent la usa, iti propunem sa te lasi inspirat de sugestiile noastre.

Cadouri personalizate

Citește și
Maramures
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Un cadou poate fi considerat reusit, chiar daca nu impresioneaza prin opulenta, atata timp cat este personalizat. Daca te “loveste” creativitatea, poti face manual felicitari, aranjamente florale sau din lumanari, perne, esarfe, bijuterii sau, de ce nu, poti cumpara un CD blank pe care sa descarci muzica preferata a persoanei respective.

Daca, insa, indemanarea ti-e notiune straina, poti opta pentru o felicitare din ciocolata belgiana de la Cadouri-Decoratiuni.ro. Costa 18,5 sau 25 de lei, in functie de modelul ales.

De asemenea, poti transmite un mesaj, la propriu, oferind o floare de la Speaking Roses ori tot soiul de maruntisuri capabile sa aduca zambetul pe buze. La Idei Cadouri Online.ro ai calendare, perne, cani, agende, albume foto personalizate. Daca o perna costa, in medie, 50 de lei, o agenda personalizata in argint poate ajunge si la 165 de lei.

Pe Fun Gift.ro gasesti tot soiul de oferte: paturica de Craciun la 39 de lei, agrafe mari de hartie, cu bradut, la 4 lei sau husa de plus pentru sticle cu un ren atasat, la pretul de 25 de lei.

Ornamente handmade, sosetele pentru cadouri pictate manual, globuri eco sau sorcove realizate tot manual gasesti pe Okazii.ro. Preturile sunt mai mult decat modeste: intre 10 si 30 de lei.

Iar daca vrei ca darul tau sa fie cu adevarat unic, poti boteza o stea cu numele iubitei sau al iubitului. Pentru asta trebuie sa scoti din buzunar minimum 99 de lei, insa oferta VIP (cu diploma, harta stelara si observarea stelei prin telescop astronomic) ajunge sa coste 650 de lei.

Craciun sexy

“Mos Craciun, harnic si bun, tare e-n teava de tun si orice femeie doreste vine noaptea si-l iubeste. Jucarioara sexoasa, pentru fetele care-l asteapta pe Mos”, descrie site-ul Cadouri Haioase.ro jucaria XXX, disponibila si in varianta “extrasezon”.

Daca astfel de accesorii nu sunt pe placul tau, te poti limita la un costum sexy. Un set compus din fusta, top si lenjerie intima, din material argintiu lucios pe baza de lycra si blanita alba, la 130 lei, gasesti pe Lenjerieonline.ro. Tanga care “canta” Jingle Bells, cu fundite decorative se gaseste la Sexshop-Plaza.ro si costa 35 de lei, iar un costum complet Craciunita Sexy, ce include: rochita, curea cu sort, maneci, manusi, caciula, ciorapi si colier, de la Magazinul de Cadouri.ro costa 250 de lei. Oferte dintre cele mai variate gasesti pe Shopmania.ro!

In schimb, FunGift.ro vine cu o oferta... ceva mai cuminte: costum de elf tot pentru ea, compus din top cu maneci scurte, pantalonasi scurti asortati si caciulita cu clopotel, la pretul de 110 lei.

La 56 de lei, Magazinul de Cadouri.ro ofera bikini sexy, cu model special pentru Craciun, rosii, cu inscriptia "Merry Christmas", marime universala... pentru el!


Cadouri hi-tech

Pe site-ul Cadouri Haioase.ro gasesti memory stick-uri hazlii, de Craciun, cu preturi cuprinse intre 40 si 90 de lei, in functie de capacitate: 2 sau 4 GB.

Persoanele cu simtul umorului pot alege si din lista realizata de go4it.ro, ce contine cele mai ciudate gadget-uri. Dintre acestea: iBlade, accesoriul cu dubla identitate – player MP3 si briceag, telefonul electrosoc “Immobilizer” sau receptorul retro, cu fir sau conectat prin Bluetooth.

Sa nu uitam nici traditionalele jocuri ale copilariei, reinventate acum in varianta hi-tech. Cel mai bun exemplu: cubul lui Rubick are acum un "frate” electronic, Rubick’s Revolution.

Cadouri “cu efect intarziat”

O zi la SPA, o cina romantica, bilete la un concert sau un curs de dans pot reprezenta, pentru anumite persoane, darul ideal. Sa nu ne lasam atrasi, asadar, numai de cadourile cu efect “imediat”, cand avem la indemana o multitudine de alte posibilitati.

Dance Time, de pilda, ofera cursuri de dans cu instructor personal sau de grup, pentru persoane cu varste cuprinse intre sapte si 70 ani. Distractiv, relaxant si chiar revigorant, promit cei de aici. Cursuri de dans social pentru amatori, in grupe de 8 sau 12 persoane de orice varsta, costa 380 de lei, pentru un modul de 16 sedinte.

Ce ai putea sa-ti doresti mai mult dupa un an de munca, sesiuni istovitoare de cumparaturi si pregatiri intense pentru sarbatori? Evident, macar o sedinta de relaxare. Centrul Santamia are in aceasta perioada tarife promotionale, care pornesc de la 30 de lei pe ora. Tie nu-ti ramane decat sa alegi!

Tratamente deosebite, dar si ceva mai costisitoare ofera Eden Spa, care are pregatite o serie de terapii-cadou, atat pentru doamne, cat si pentru domni. O terapie cu ciocolata si o sedinta de masaj pentru doamne costa 290 de lei. Iar domnii pot fi rasfatati cu o terapie faciala si un masaj relaxant, cu 315 lei.

Cine aduce cadoul?

Mos Craciun, evident! Mai ales daca organizezi o petrecere. Astfel, poti opta pentru propriul costum de Mos, in cazul in care te stii un bun actor, sau poti apela cu incredere la firme specializate. Cel mai mult se vor bucura cei mici!

Apostol Ioanid, de la www.moscraciun.eu, Ovidiu Magdalinoiu, de la Agentia Mos Craciun sau Alexandru Cutaru, de la www.moscraciunexista.ro, iata numai cativa dintre Mosii profesionisti care isi asteapta nerabdatori clientii care s-au imputinat de cand cu criza.

Mare atentie la cumparaturile online!

Dincolo de comoditatea pe care o ofera, trebuie sa fii foarte precaut atunci cand folosesti Internetul pentru a cumpara cadouri.

Nu accesa link-urile magazinelor de cumparaturi online primite pe e-mail sub forma de spam si verifica inainte de a vira banii daca site-ul magazinului accesat este unul serios. Acestea le cer clientilor sa introduca datele de pe card numai pe o interfata securizata, care poate fi recunoscuta dupa extensia "https".

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Bilete de avion - afla cele mai bune oferte de Craciun si Revelion!
Bilete de avion - afla cele mai bune oferte de Craciun si Revelion!

Craciunul si Revelionul sosesc cu alaiul lor colorat: magazinele, targurile ori restaurantele au intrat pe ultima suta de metri cu ofertele speciale. Nici companiile aeriene nu se lasa mai prejos si se intrec la randul lor in a-i atrage pe clienti.

Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii

Hotelierii si proprietarii de pensiuni nu mai prididesc cu pregatirile de sarbatori: carnatii au fost pusi la afumat, tuica si palinca fierb la cazane, in timp ce vinul, dulceturile si muraturile asteapta linistite in pivnita.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.