La noi, totul este mai scump, chiar si pe timp de criza!

Ultima actualizare: 21-10-2012 03:56

Reactiile la materialul realizat de utilizatorul www.stirileprotv.ro Valentin Ardeleanu, care compara preturile la alimente din tara noastra, cu cele din Anglia, sunt impartite.

Daca unii vizitatori sunt revoltati, deoarece considera ca preturile din Londra, una dintre cele mai scumpe capitale din lume, sunt mai mici decat cele din Romania, altii au alta parere. Mai exact, acuza faptul ca Valentin Ardeleanu a ales un supermarket renumit pentru preturile mici si calitatea slaba si, deci, comparatia nu este relevanta.

"E cel mai ieftin si prost magazin din Londra. Sunt aici de 7 ani si nu am facut niciodata cumparaturi acolo", sustine Florin.

In schimb, alti acuza calitatea alimentelor de pe piata din Anglia: "Unele produse sunt mai ieftine in Londra, dar din pacate nu sunt comestibile. Carnea, painea, legumele sunt un dezastru", a scris Cristi.

Daniel e de parere ca "mai totul este mai ieftin ca in tara, de la alimente la laptopuri si nu sunt de proasta calitate".

Aceeasi opinie o are si Cristina: "De 2 ani locuiesc in Londra si sincer, 70% dintre produsele de aici sunt mai ieftine: haine, mancare etc.", spune ea.

"In Anglia exista o mare piata de desfacere, concurenta puternica... E o mare diferenta fata de Romania, unde nu exista deocamdata asa ceva" este unul dintre comentariile care incearca sa justifice diferentele de pret.

Cat despre autorul materialului, acesta respinge criticile privind preturile mici ale magazinului ales pentru comparatie: "Unde dai, in Romania, 5 lire pe noua pulpe de gaina?", il intreaba Valentin Ardeleanu pe un alt vizitator care a postat un comentariu la aceasta stire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO